Renée Nyberg avslöjar Suzanne Reuters okända romans med skådisen

Renée Nyberg och Suzanne Reuter

Renée Nyberg ska leda ett nytt program som bland andra Suzanne Reuter gästar.
I Nyhetsmorgon delar nu Renée med sig av ett avslöjande om Suzannes okända kärleksliv – en romans som chockar programledare Martin Järborg.
0:35

Efter reklamen: David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

(0:35)

Slå på ljud

Makarna Renée Nyberg, 55, och David Hellenius, 48, är två av Sveriges absolut mest populära programledare. År 2020 blev de utsedda till Sveriges bästa manliga respektive kvinnliga programledare i Kristallen. Paret har varit gifta sedan 13 år tillbaka och har tillsammans sonen Leo Hellenius, 16. Renée har också två vuxna barn från ett tidigare äktenskap, dottern Emma Zachrisson, 26, och äldsta sonen Tom Zachrisson, 21.

Renée Nyberg leder nya programmet Vilket liv i höst

Genom åren har Renée lett mängder av olika program på TV4, nu senast har vi sett henne i Klassfesten och Renées brygga. Men i höst är programledaren aktuell med ett helt nytt program – nämligen Vilket liv.

Under tisdagen fanns Renée på plats i Nyhetsmorgon för att berätta om den nya satsningen.

– Det är fantastiskt kul, det är en hyllningskväll för fem av våra största artister och programledare som verkligen förtjänar. De hyllas med familj, anhöriga, gamla vänner, kollegor och med allt från specialskrivna öppningsnummer, säger Renée i Nyhetsmorgon.

Tommy Körbergs lycka över barnbarnen

Se klippet här!

Avslöjandet om Suzanne Reuters kärleksliv i direktsändning

De fem personer som kommer att hyllas i Vilket liv! är Suzanne Reuter, 70, Björn Skifs, 75, Lena Philipsson, 56, Robert Gustafsson, 57, och Tommy Körberg, 73.

Någon som vanligtvis inte delar med sig om allt för mycket om sitt privatliv är Suzanne men i programmet kommer alltså nära och kära från Suzannes liv finnas på plats och prata om henne.

Under intervjun i Nyhetsmorgon kom Renée dessutom med ett avslöjande om Suzannes kärleksliv. Suzanne kommer nämligen att återförenas med ett ex på scenen.

Jonas Gardell kommer och öppnar för Lena Philipsson. Dan Ekborg öppnar åt Suzanne Reuter som också då visar sig vara...det är hennes ex från way back, säger Renée.

– Hoppsan, säger Martin Järborg chockat efter avslöjandet om den tidigare romansen mellan Suzanne och skådespelaren Dan Ekborg, 66.

Hänt har sökt Dan Ekborg för en kommentar.

Dan Ekborg och Suzanne Reuter

Foto: TT

FOTO: TV4/TT

SENASTE NYTT!