Idol 2023 marknadsföring banner

Vilket Liv! med Renée Nyberg – här är alla kända gäster

21 jun, 2022 
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
André Färnsveden
I höst drar ett nytt underhållningsprogram igång.
I Vilket liv! ska Renée Nyberg fördjupa sig i Sveriges folkkäraste skådespelare och artisters liv.
Här är allt du behöver veta om det nya programmet!
Annons
David Hellenius om att få jobba med kungen: ”Vill inte vara negativ”
David Hellenius om att få jobba med kungen: ”Vill inte vara negativ”

Vem är Renée Nyberg?

Renée Nyberg, 56, har länge varit en av Sveriges mest folkkära programledare. Hon är aktuell med den nionde säsongen av Bytt är bytt på TV4. Det är däremot inte bekräftat om det kommer en säsong 9 av Renées brygga.

Sedan 2009 har Renée varit gift med komikern och programledaren David Hellenius, 48, som hon även har en son. Renée har också två barn sedan tidigare.

Vilket Liv! har premiär den 28 augusti

Programmet Vilket Liv! har premiär den 28 augusti och kommer att sändas under söndagskvällarna i höst. Renée Nyberg ska då fördjupa sig i fem av Sveriges mest omtyckta skådespelare och artisters liv. Gästerna kommer även att hyllas, en i taget, för deras bidrag inom svensk populärkultur.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

– Jag har längtat efter att få göra den här typen av program, där vi verkligen går på djupet och får lära känna stjärnan bakom alla framgångar, säger Renée Nyberg i ett pressmeddelande.

Vidare berättar Renée om att hon tycker att det ska bli kul att intervjua personerna i en teater istället för en tv-studio eftersom det ska skapa en starkare närvaro hos alla inblandade.

Intervjuerna kommer att göras inför en fullsatt publik på Oscarsteatern i Stockholm och programmet kommer att bjuda på en massa spännande överraskningar. Det kommer att bjudas på både känslor och livemusik. Och förutom de skrivna gästerna hintar TV4 om att det kan komma överraskningar från tidigare artistkollegor och oväntade återföreningar.

Annons

– Vår huvudperson vet inte vad som väntar bakom ridån på Oscarsteatern, men tittarna kan förvänta sig en fullspäckad helkväll där vi kommer att påminnas om några av höjdpunkterna i svensk underhållningshistoria, fortsätter Renée Nyberg.

Under varje avsnitt kommer huvudpersonen att gästas av en person som har betytt mycket för karriären, samt en som betytt mycket i privatlivet.

Vilka är gästerna i Vilket Liv! med Renée Nyberg?

De som ska gästa det nya programmet är följande:

Suzanne Reuter, 70 – Den legendariska skådespelerskan har vunnit guldmasken tre gånger, gulbaggen en gång och har vid ett flertal gånger röstats fram till Årets skådespelare och Årets tv-personlighet av det svenska folket.

Björn Skifs, 75 – Popartisten slog igenom internationellt med låten Hooked on a feeling. Han har ställt upp i melodifestivalen fyra gånger och vunnit tävlingen en gång. Han har även varit stor på teaterscenen och vunnit guldmasken för Bästa manliga musikalartist för sin medverkan i filmen I hetaste laget.

Annons

Lena Philipsson, 56 – Hon är en väldigt omtyckt låtskrivare, programledare, skådespelare och artist. 2004 släppte hon succélåten Det gör ont.

Robert Gustafsson, 57 – En av Sveriges mest omtyckta och framgångsrika komiker. Han har röstats fram till Sveriges roligaste man och Sveriges bästa komiker för sin medverkan i Folktoppen och Sveriges bästa.

Tommy Körberg, 73 – Artisten har belönats en rad utmärkelser, bland annat två grammisar och två guldmasker. 1988 släppte han låten Stad i ljus som idag är en svensk klassiker.

FOTO: TV4, Marcus Ericsson/Aftonbladet/TT

Annons