Sprickan i relationen mellan Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg

Tommy Körberg och Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg blev goda vänner under inspelningen av Så mycket bättre.
Men deras olika livsstilar stoppar dem nu från att umgås.
– Jag vågar inte följa med honom, säger Tommy.
Sprickan i relationen mellan Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg: ”Av och till”
0:29

Efter reklamen: Sprickan i relationen mellan Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg: ”Av och till”

(0:29)

Slå på ljud

Artisterna Benjamin Ingrosso, 24, och Tommy Körberg, 73, fann varandra när de båda medverkade i TV4:s Så mycket bättre sommaren 2020. Benjamin tolkade även Tommys låt Judy min vän – en version av låten som ledde till att Tommy blev tårögd. Duon visade sig komma väl överens under tiden på Gotland men fortsatte även sin vänskap på hemmaplan.

Sedan dess har Benjamin och Tommy gästat varandra i olika uppsättningar och produktioner. Bland annat dök Tommy upp som gästartist då Benjamin ledde Allsångsscenen är din sommaren 2021.

Sprickan i relationen mellan Tommy Körberg och Benjamin Ingrosso

Men hur ser relationen egentligen ut idag, två år efter Så mycket bättre? När Hänt möter Tommy är han tillbaka på Allsångsscenen för en pressdag då Tommy är en av artisterna som gästar Allsång på skansen i sommar. I en intervju med Hänt berättar han att det finns något som stoppar radarparet från att ses.

Har du och Benjamin fortfarande kontakt?

– Jo då, av och till. Han är ute och reser så mycket. Och han äter så mycket mat så jag vågar inte följa med honom, för då skulle jag bli enormt fet. Han tränar hårdare än jag, säger Tommy.

Kryptiska beskedet för framtiden: ”Lite hemligt”

Däremot verkar de två musikaliska vännerna har planer ihop inför framtiden.

– Det vet jag inte riktigt. Vi snackade om det men det är väl lite hemligt än så länge så jag får inte säga för mycket nu.

Inte nog med att Benjamin och Tommy verkar spåna jobb ihop så menar Tommy att han gärna umgås med artisten privat också.

– Vi ses när vi hinner. Han är ute och reser så mycket och jag är på mitt håll. Men han har en ständig inbjudan att komma ner till landet för att åka båt och titta på havsörnar.

Foto: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN