LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Suzanne Axells okända relation till 109-åriga Dagny Carlsson

12 okt, 2021 
Mikael Einarsson
SUZANNE AXELL, DAGNY CARLSSON
Nyligen var Suzanne Axell och träffade 109-åriga Dagny Carlsson.
Nu berättar programledaren om sin okända relation till landets äldsta influencer.
Annons
Dagny Carlsson – Sveriges äldsta bloggareBrand logo
Dagny Carlsson – Sveriges äldsta bloggare

Suzanne Axell är kanske mest känd för sin roll som programledare i Fråga doktorn på SVT. Tidigare i vår kunde vi dock se henne medverka i ett annat program på en annan kanal, nämligen Let's dance på TV4.

När Suzanne fick frågan om att ställa upp i det populära tv-programmet fanns det ett speciellt budskap som hon ville få ut till tittarna.

– Jag ska dansa för alla dem som ständigt fått höra att de inte när någonting alls. Att man faktiskt duger även om man inte är helt perfekt och visa att en tjej från Söder i Stockholm kanske kan ta några schyssta steg, och vågar pröva. Och ha så kul för vi behöver alla just nu mer kul i livet, sade Suzanne i en intervju med Nöjesbladet då.

Suzanne Axells okända relation med Dagny Carlsson

Nyligen publicerade Suzanne Axell en bild tillsammans med 109-åriga Dagny Carlsson på sin Instagram. I en tidigare intervju med Nöjeslivet har programledaren berättat hur hon lärde känna Sveriges äldsta influencer.

Annons

– Jag mötte henne för första gången vid 2011-2012. Skavlan brukar alltid ta åt sig äran av att ha upptäckt henne, men hon var faktiskt med i Fråga doktorn först. Vi träffades i Kungsbacka vid ett möte med seniorer då jag var moderat och Lotta Engberg sjöng. Då intervjuade jag henne och upptäckte med en gång vilken stjärna Dagny var, sade Suzanne.

Sedan en tid tillbaka bor Dagny Carlsson på ett äldreboende i Solna, och för några dagar sedan var Suzanne och hälsade på Dagny.

– Det var en stor glädje att möta Dagny igen. Hon har varit lite krasslig, men är tillbaka helt klart. Klara, rappa kommentarer som vanligt. Hon bor nu på ett äldreboende i Solna, men vill komma ut mer och göra mer utflykter.

Suzanne Axell och Dagny Carlssons projekt tillsammans

Anledningen till besöket var för att spela in ett program tillsammans med Dagny, i Suzanne möter. För Nöjeslivet berättar Suzanne Axell att hon är oerhört glad att Dagny ville vara med.

– 109 år gammal ville ta emot besök utav mig och fotografen Erik Rönnqvist – det känns mycket hedrande. Vi gillar varandra, den härliga och fina krutgumma, och jag, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Suzanne Axell/Instagram

Annons