Suzanne Axell i tårar – efter fallet i Let's dance

Suzanne Axell Let's dance

Under sitt framträdande i Let's dance föll Suzanne Axells pladask ner i golvet.
Strax efter bröt hon ihop i direktsänd tv efter Petra Medes fråga.
– Jag måste, säger hon innan hon gömmer sig i Tobias Baders famn.
Minns du kärleksparen från Let's Dance
Slå på ljud

Den nya säsongen av Let's dance är i full gång och bland stora namn som Carola Häggkvist och Hanna Hedlund kan tittarna också se Fråga doktorn-profilen Suzanne Axell dansa i programmet i vår.

Trots att det bara gått tre veckor i tävlingen har hon redan blivit en stor favorit, och hon har många gånger berättat hur chockad hon har blivit över all fin respons. Men Suzanne är noga med att ge tillbaka till de som ger till henne, och om det är något hon brinner för är det att ge hopp till de som aldrig har fått höra att de kan.

– Jag dansar för alla de där ute som alltid har fått höra att de inte är något värda. Jag tänkte ändra på det litegrann. Vi alla har talanger. Alla kan inte bli lika bra dansare som Tobias, men alla kan försöka och följa sina drömmar litegrann. Det tror jag är bra, säger hon i en intervju med Hänt.

Och under lördagens avsnitt av programmet blir hon återigen påmind om varför hon gör det hon gör. Nu bryter hon ihop i direktsänd tv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Suzannes rumpplask i Let's dance

Under lördagen var det dags för Suzanne att dansa för tredje veckan i rad. Med temat "mitt år" hade hon valt att dansa för året 1990, året då hon äntligen fick blomma ut efter en tuff period i sitt liv. Och visst blev det succé, men precis när det var dags att avsluta numret föll hon pladask på rumpan.

Men trots fallet stod juryn enade i att Suzanne hade gjort sitt bästa uppträdande någonsin, och Tony Irving sa även att hon hade blivit säsongens hjärta.

Bröt ihop i direktsänd tv

Alla dessa ord fick Suzanne att nästan gråta av lycka, och när Petra Mede frågade hur det kändes att bli buren under dansen kunde hon inte hålla tillbaka längre.

– Jag måste våga. Alla mulliga tjejer som skriver till mig att de gråter när de ser mig dansa. Jag hoppas att de är glada när de ser mig ikväll, säger hon samtidigt som hon bryter ihop i gråt.

David Lindgren gratulerar henne sedan för sitt bästa nummer hittills i tävlingen och stolt svarar hon:

– Med ett riktigt rumpplask!

Men vad gör man? Show must go on.

LÄS OCKSÅ: Tobias Bader reagerar på Suzanne Axells beteende i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Tony Irving bryter tystnaden om skilsmässan – sex år efter bröllopet med maken

FRÅN FÖRSTASIDAN