Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson i tårar – efter starka händelsen

Susanna Karlsson & Hannes Haraldsson

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson hittade varandra i Bonde söker fru år 2019.
I programmets jubileumsavsnitt är de nu båda i tårar efter att ha sett tillbaka på deras starka kärlekshistoria.
– Helt fantastiskt, säger Hannes.

I hela 15 år har Linda Lindorff åkt landet över för att hjälpa bönder att hitta kärleken, och med facit i hand kan man säga att hon minst sagt har lyckats med sin uppgift. För att uppmärksamma dessa 15 år, och alla fina kärlekshistorier som har uppstått, har de nu bestämt sig för att fira med två olika jubileumsprogram med flera par som har funnit varandra i programmet.

Ett par som fann varandra i succéprogrammet är Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson. Mycket har hänt sedan dess och idag bor paret ihop på Stjärnebergs gård i Valdemarsvik. Förra sommaren friade dessutom Hannes till Susanna vilket såklart ledde till en stor fest.

I jubileumsprogrammet får de nu se tillbaka på frieriet som även fångades på film, och filmklippen lämnar både i tårar.

7 saker du kanske inte visste om artisten Per Persson

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Susanna och Hannes i tårar i Bonde söker fru 15 år

I filmen ser man hur Hannes med en mikrofon i handen ställer den stora frågan till Susanna inför familj och vänner, och efter att de sett bådas glädje efter att de sagt ja till varandra kommer tårarna.

– Gråter du?, säger Susanna och kollar på Hannes innan hon också blir påverkad:

– Nu blir jag också tårögd. Gud vad det är roligt att se.

Linda frågar sedan vilka minnen det är som väcks av att se tillbaka på allt det här och Hannes uttrycker då sin fascination över att allt det här kunde hända på grund av ett brev.

– Det är helt fantastiskt att det kan gå så bra bara av att skriva ett brev. Jag skrev bara om mig själv. Jag har verkligen varit mig själv rakt igenom, säger han varpå även Susanna minns tillbaka på brevet och bilderna som kom med:

– Det va roligt med bilderna för de var så himla olika. Det var en bild när han var skitsnygg och sen var det två, tre stycken som var såhär men "oj vad händer här?". Men sen så läste man ju brevet och då fatta man vad bilderna handlar om. Det var som handen i handsken.

Susanna och Hannes bröllopsplaner

Hon berättar att det var en självklarhet för henne att svara ja på den stora frågan, och i sommar ska de äntligen ta steget att bli man och fru.

– Vi kommer att gifta oss i kyrkan hemma i byn. Och det är ju en liten barndomsdröm för mig iallafall att vara i den kyrkan, berättar Susanna.

LÄS OCKSÅ: Joacim Ricklings hemliga bröllopsplaner med Caroline Kejbert

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Fredriks stora familjelycka – 13 år efter succén