TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Karlssons bröllop hotat

09 apr, 2020 
Malin Ljung
Susanne Karlsson och Hannes Haraldsson om bröllopet
Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har varit förlovade i snart ett år, men hittills har bröllopet stoppats. Nu hoppas paret att de nya planerna går vägen.
Annons
Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Karlssons bröllop hotatBrand logo
Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Karlssons bröllop hotat

I sommar firar mjölkbonden Susanne Karlsson, 28, och Hannes Haraldsson, 28, två år som par. De möttes när Susanne ställde upp i Bonde söker fru 2018, och det var nog inte en enda tittare som gick miste om att deras känslor för varandra var starka sedan start.

Deras förhållande har sedan dess utvecklats och känslorna är starkare än någonsin. Förra sommaren avslöjade paret för Hänt att de förlovat sig, Hannes hade friat med kärlekslåten Kan man älska någon på avstånd.

– Det känns underbart att få ytterligare ett bevis på att det är vi! Även fast jag redan vet att det är han och jag så blir det ännu tydligare med en ring på fingret. Det känns väldigt fint, berättade Susanna.

Susannas hemliga samtal med nya bönderna

Paret har efter sin medverkan i Bonde söker fru inte synts till i tv, men under torsdagen gästade de direktsändningen av Malou efter tio i TV4. Susanna avslöjade på sin Instagram före sändningen att de skulle prata om det kommande bröllopet som är planerat att gå av stapeln i september 2020, framtiden – men även den nya säsongen av Bonde söker fru där Susanna haft ett finger med i spelet och varit i kontakt med de nya bönderna som letar kärleken.

Annons

”Jag har redan pratat med några av dom på telefån, för att peppa och försäkra om att detta är deras livs största äventyr!”, skriver hon.

Men Susanna och Hannes hade även egna nyheter om sitt förhållande där de satt i solväggen. Bland annat att de under dagen skulle skicka ut inbjudningarna till sitt bröllop!

Hotet mot bröllopet med Hannes

– Jajamän, nu är det bröllop. Jag har faktiskt inbjudningarna med mig och ska lägga dem på lådan sen, avslöjar Susanna.

– Den 5 september blir det, säger Hannes Haraldsson.

Paret har tvingats flytta fram datumet på vigseln på grund av den pågående krisen med coronaviruset, covid -19. Och även om det finns ett nytt datum så finns en viss oro för att bröllopet kan stoppas.

– Ja vi skjuter på det, sen får vi se vad viruset säger, om vi får ha det eller inte, säger Susanna Karlsson.

FOTO: TV4, Hessman Liljeton

 

Annons