LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Susannas besvikelse mot Hannes – efter uppgörelsen om barnen

02 mar, 2024 
Linn Seipel
susanna karlsson hannes haraldsson
Bonde söker fru-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har hamnat i könsstereotypa roller i hemmet – något Susanna nu meddelar att hon ledsnat lite på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och HannesBrand logo
Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och Hannes

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson blev ett par i Bonde söker fru för över fem år sedan. Sedan dess har de hunnit förlova sig och fått två barn. Sonen Tor kom 2021 och har hunnit bli fyra år, och förra sommaren föddes dottern Ylva. Ett tag hade de också den lilla hundvalpen Lia, men det blev för mycket för paret så de hittade ett nytt hem till henne.

Nu har familjen drabbats av en smärre motgång, likt många andra småbarnsfamiljer denna period – sjukdom. Det är bara dagar sedan familjen var iväg och åkte skidor i Idre, där Hannes skrev på sin Instagram att de gjorde allt i sin makt att undvika en förkylning.

”Idre levererar. Så skönt att komma iväg och tänka på annat! Förkylning håller vi på avstånd med jäger och skidåkning!”, skrev han då i ett inlägg som visade hur familjen njuter i fjällen.

Annons

Bonde-Susanna Karlssons pik mot Hannes – trött på att dra tyngsta lasset

Men då Hannes dunderkur på jäger är riktigt barnvänlig, blev lilla Tor krasslig ändå. Det meddelar en trött mamma nu på sin Instagram.

”Trots och förkylning= ej bra kombo. Tor har varit förkyld hela veckan och på det gått in i någon slags trots delux. Jag känner mig så otillräcklig för nu igår blev även Ylva med feber. Och Hannes spelar teater i Norrköping. Har nog aldrig varit så avundsjuk på manssläktet som just nu, förstår att inte alla heteropar med småbarn kör stereotyp-uppdelning när det kommer till barn och hushåll. Men det har på nått vis blivit så här hemma i alla fall”, skriver Susanna följt av en skrattande emoji, och fortsätter:

”Och vissa stunder kan man verkligen bli trött på att dra barn och hushållslasset när karlsloken spelar teater och jobbar.. men de flesta stunder är det väldigt kul. Det är en så kort period av livet påminner jag mig om. Och jag måste samtidigt börja utmana mig lite med att komma iväg med barnen (när dom är friska iaf). Men (jag) blir så bekväm med att va hemma på gården! Men samtidigt vill jag ju hitta på saker”

Något flera av följarna känner igen sig i:

”Här blir det också stereotyp - uppdelning”, skriver en.

”Vi har samma hemma. Jag kör i princip all vabb o barnbestyr. Det är pga jobbet som pappan har som gör att det blir så. Svårt för många att förstå men jag älskar det samtidigt för jag vill alltid finnas för barnen. Dock blir man onekligen sliten av att vara den mamman när det är långa perioder av vabb. Men mamma är ju mamma”, skriver en annan.

FOTO: Youtube

Annons