LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Susanna om att lämna bort sin hund – erkänner misstaget

13 jan, 2024 
Linn Seipel
bonde susanna karlsson
För ett år sedan skaffade Bonde söker fru-Susanna Karlsson en liten valp samtidigt som hon hade en bebis att ro om.
Det blev för mycket för familjen och lilla hunden Lia gavs bort – nu talar hon ut om saknaden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Könsbråk i Farmen – här urartar diskussionenBrand logo
Könsbråk i Farmen – här urartar diskussionen

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fann kärleken i TV4:s Bonde söker fru 2018. Efter programmet har man kunnat följa deras kärlekshistoria på framförallt Susannas Instagram. Idag har paret hunnit förlova sig och fått två barn.

Dessutom hade bondeparet i en period en liten hundvalp, lilla Lia. Men några månader in märkte Susanna och Hannes att det blev lite mycket med småbarn, hundvalp och gården, och de hittade henne ett nytt hem.

Att de ens tog in lilla Lia, trots att tajmingen inte var helt hundra, motiverade Bonde-Susanna då på sin Instagram så här:

Annons

”Förstår att ni undrar. Men det är inte vilken valp som helst det här. Det är min vän Linn (Hannes väns blivande fru) som tagit valpar på sin fina duktiga kelpie Hia. Och jag hade frågat långt innan det var bestämt om det skulle tas valpar på henne, för jag förälskade mig i Hia och vallrasen kelpie. Så jag sa att om det någon gång blir valpar för Hia så vill jag ha en! Och nu blev det valpar, så det va bara att inse att det kommer bli en tuff period nu med mycket kiss och bajs och uppfostran”.

Bonde-Susanna Karlsson tvingades lämna bort hunden

Men det blev för mycket för bondefamiljen, och det var i ett känslosamt klipp på sin Instagram som Susanna med tårar i ögonen berättade att Lia skulle få ett nytt hem.

Annons

”Lia åkte för att ”testbo” i Småland på en gård över höstlovet. Tanken var då att hon skulle komma tillbaka så de kunde få överlägg lite i lugn o ro och bestämma sig för om de ville ta Lia. Men det gick så över förväntans bra att hon har stannat kvar där.”, skrev Susanna vidare på sin Instagram och fortsatte:

”Jo, alltså såklart känns det lite snopet. Som att jag inte riktigt sagt hejdå på riktigt, men samtidigt är jag så otroligt nöjd över hur lätt och rätt det känns med nya familjen för Lia”

Bonde-Susannas saknad efter lilla Lia – ett år senare

Nu minns Susanna tillbaka på tiden med sin lilla valp. Detta då telefonen skapat minnen från förra året, bilder på lilla Lia som hon valt att publicera på sin Instagram.

”2022 skaffade jag en valp med en fem månaders bäbis. Lärde mig att det är ingen bra idé”, skriver hon till en bild som kameran tagit fram som ett minne från hennes 6 januari 2022.

Annons
hunden lia

Dagen efter påminde telefonen henne med ytterligare bild på lilla vovven. Till den skriver Susanna:

hunden lia

”Kan ändå sakna henne. Men så skönt att hon fick flytta till ett hem där hon verkligen kunde utvecklas till en arbetande hund som hon är idag.”

Annons

Som tur är bor hunden Lia inte allt för långt bort så att familjen kan åka och hälsa på.

FOTO: TV4, Instagram

Annons