ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Susanna Karlsson i tårar – familjemedlemmen tvingas flytta

01 nov, 2022 
Susanna Karlsson och Hannes Harladsson. Paret träffades i Bonde söker fru 2018.
Bonde-profilen Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson lever tillsammans på en bondgård.
Men nu bekräftar Susanna en plötslig flytt.
”Det blir inte alltid som man tänkt sig”, skriver tv-profilen.
Annons
Susanna och Hannes stöd till Backis under Bonde söker fruBrand logo
Susanna och Hannes stöd till Backis under Bonde söker fru

Susanna Karlsson slog igenom med dunder och brak i Bonde söker fru år 2018. I programmet mötte hon sin stora kärlek Hannes Haraldsson. Tre år senare, 2021, fick de sonen Tor som nu hunnit fylla ett år.

Men nu kommer Susanna med ett tråkigt besked om en flytt. En av familjemedlemmarna tvingas nämligen flytta och det rör sig om älskade hunden Lia.

Susanna om lyckan över att träffa Hannes i Bonde söker fru

Susanna och Hannes förstod snabbt att de ville ha barn och sonen Tor föddes i augusti förra året. Men att träffas i Bonde söker fru är såklart speciellt – detta är dock något Susanna gärna hade gjort om!

”Att vi ändå har träffats på det här sättet?! Framför tusentals ja miljoners ögon! Lite läskigt, men samtidigt helt fantastiskt häftigt! Hade jag fått göra om det (och träffa Hannes igen) hade jag gjort det”, skrev Susanna nyligen på Instagram om sin och Hannes kärlekshistoria.

Susanna och Hannes under Bonde söker fru 2018.
Susanna och Hannes under Bonde söker fru 2018.

Bonde-Susanna Karlssons sorg – familjemedlemmen tvingas flytta

Susanna är öppen om livets alla delar och har en stor följarskara i sociala medier, närmre bestämt över 80 000 följare på Instagram.

Annons

Nu väljer hon att lätta på hjärtat om en svår händelse. Familjens älskade hund, Lia, behöver nämligen flytta.

Detta på grund av att Susanna inte har tiden som krävs för Lia, förklarar hon i en känslosam video på Instagram samtidigt som hon syns gråta.

”Här kommer lite ärlighet och sårbarhet”., skriver hon under videon.

Hon fortsätter:

”Det blir inte alltid som man tänkt sig.. och just nu letar vi nytt hem för Lia. Min fantastiska Lia som jag har haft i ett år nu. Tiden för henne uppstår inte så naturligt som jag innan trodde, och jag ser inte mig själv kunna få till tiden och orken som krävs för att hon ska bli den hund hon kan bli. Det känns skamset att erkänna det för mig själv, men samtidigt skönt att våga ta beslutet.”

Susanna konstaterar att det kommer ta tid att hitta ett hem till Lia men att hon förtjänar det bästa.

”Det kommer ta tid att hitta rätt hem, för hon förtjänar det bästa och vi kommer få mer tid tillsammans innan hon flyttar. Jag ska gosa ihjäl mig med henne till den dagen kommer.”

Så fint att du delar med dig Susanna.

FOTO: TV4

Annons