ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stora fusket i Farmen avslöjas – deltagarna om händelsen

08 feb, 2023 
Viktor Bergström och Jan-Christer Nilsson
Viktor Bergström och Jan-Christer Nilsson tycks ha lite fuffens för sig i Torpet.
Efter att ha fått godkänt på en utmaning gällande en virkad korg ifrågasätter nu flera tittare om de tagit till fusk.
Nu svarar deltagarna kryptiskt på vad det var som egentligen hände.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Eddie talar ut om Julias kollaps: ”Produktionen tog inte sitt ansvar”Brand logo
Farmen-Eddie talar ut om Julias kollaps: ”Produktionen tog inte sitt ansvar”

Årets säsong av Farmen tuffar på i ett rasande tempo och vi börjar närma oss halvvägs till den stora finalen som deltagarna är inställda på.

Vissa är möjligtvis mer benägna än andra att ta till både det ena och det andra för att ta sig hela vägen till final och i Torpet verkar Jan-Christer ”JC” Nilsson och Viktor Bergström ha lite fuffens på gång.

När de gick in i Torpet fick de nämligen ett uppdrag som de skulle utföra i form av att virka en korg som skulle innehålla åtta stycken ägg. Nu är korgen klar och utmaningen blev godkänd. Men här har tittarna lagt märke till att deltagarna inte synts virka och korgen ser möjligtvis lite för bra ut för att vara virkad för hand.

Det har gått till den grad att det startats en röstning på Instagram där tittarna får rösta kring huruvida Viktor var värd en amulett för korgen eller inte.

Viktor Bergströms kryptiska erkännande

När Hänt når Viktor väljer han att svara kryptisk till hur korgen faktiskt kom till.

Annons

Var det ni som hade virkat korgen?

– Jag kan säga såhär. Jag och JC är ju Torpet-kungarna. Så vad som hände på Torpet med den där korgen det vet bara jag och JC. Och sen kommer ni väl ihåg att jag fick det där vättebrevet? Där står det att om man är schysst mot vättarna så kan det gynna en i längden, säger Viktor till Hänt och fortsätter:

– Det som hände var att jag och JC blev bästa vän med vättarna. Så vad som hände med korgen kanske visar sig längre fram i programmet. Annars håller jag fast vid att det är jag och JC som har pysslat, trixat och charmat vättarna.

Den scenen där Viktor sitter och virkar ägnar han sig åt fingervirkning och den typen av virkning kan vi konstatera att korgen inte är är gjord med.

– Det jag gjorde där va ju fingervirkning, och det vet jag. Och då kanske jag redan hade korgen klar, säger Viktor kryptiskt.

Jan-Christers svar om det påstådda fusket i Torpet

Vättarna verkar minst sagt ha en stor roll i uppdraget och även Jan-Christer menar att de fick hjälp.

– Vi hade hjälp av vättarna, de va snälla kan du tro! De hjälpte oss! Den blev ju riktigt fin! säger Jan-Christer till Hänt.

På frågan att inte tittarna fått se när virkningen skulle ägt rum svarar han:

– Vättarna var här på nätterna och virkade med oss. Så det var nattjobb! Säger Christer och skrattar.

FOTO: TV4

Annons