Stjärnmäklaren Fredrik Eklund försöker få barn igen efter missfallet

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund försöker få barn igen efter missfallet

Livet går vidare. Efter surrogatmammans tragiska missfall ska Fredrik Eklund och maken försöka bli föräldrar igen.

Supermäklaren Fredrik Eklund, 38, och konstnärsmaken Derek Kaplan, 40, har länge velat bli föräldrar. När Hänt träffade Fredrik Eklund i Stockholm i april berättade han för Hänt att de via en surrogatmamma äntligen skulle få sin dröm uppfylld. Dottern skulle heta Milla.

– Nu blir det viktigaste att jag är nummer ett för min dotter. Jag kommer bli världens bästa pappa och skämma bort henne, medan Derek troligen blir den som sätter gränser, sa Fredrik Eklund till Hänt.

Den 15 september meddelade Million Dollar Listing-profilen via sociala medier att surrogatmamman väntade tvillingar – men att hon olyckligt nog drabbats av missfall.

Sorgen var bottenlös. Fredrik Eklund och maken fann då tröst i sina taxar Fritzy, 9, Mini Mouse, 5 månader.

Men paret kommer inte att ge upp. Det berättar mäklaren för Hänt under ett mingel för de kommande lyxlägenheterna Continental Apartments i Stockholm. Men den senaste tiden har varit tuff:

– Jag mår ok. Jag försöker vara stark och se framåt. Derek är starkare än vad jag är även om vi båda har tagit det hårt. Vi kommer att försöka igen, säger Fredrik Eklund till Hänt.

Andra läser också:

Kändismäklarens älskade hund död: ”Mousey dog i mina armar”

Alex och Sigge om nya boken: ”Att skriva hjälper mot ångesten”

Tobias Wallin blir pappa igen: ”Både planerat och välkommet!”

FRÅN FÖRSTASIDAN