Fredrik Eklund om pappalyckan: "Vår dotter ska heta Milla"

Från stjärnmäklare till familjeman. Tv-profilen Fredrik Eklund ser fram emot det lugna livet som pappa.

Stjärnmäklaren och Million Dollar Listing-profilen Fredrik Eklund, 37, lämnade Stockholm för sina drömmars New York 2002. Och det gick minst sagt bra. För det är inte vem som helst som är kund hos Fredrik och hans elvamannateam. Cameron Diaz, 42, Daniel Craig, 47, och Sarah Jessica Parker, 50, är några namn.

Men efter de hektiska åren kommer en ny fas i livet. När som helst blir han och kärleken Derek Kaplan pappor till en flicka, med hjälp av en surrogatmamma.

– Nu blir det viktigaste att jag är nummer ett för min dotter. Jag kommer bli världens bästa pappa och skämma bort henne, medan Derek troligen blir den som sätter gränser, säger Fredrik Eklund till Hänt.

Fredrik längtar efter dottern. Foto: IBL

Fredrik Eklund längtar efter dottern. Foto: IBL

Han har längtat väldigt länge på det här ögonblicket.

– Jag har alltid vetat att jag skulle ha en dotter och att hennes namn skulle vara Milla. Det har varit målet större delen av mitt vuxna liv. Jag har fjärilar i magen och kan varken tänka eller sova, sa han nyligen till People.

Fredrik Eklund träffade konstnären Derek Kaplan på grekiska ön Mykonos 2010. De gifte sig 2013 och hemma i New York finns idag även minitaxarna Mousy, 8, och Fritzy, 9.

Andra läser också:

Här vimlar Hollywoodstjärnorna på Coachellafestivalen

22 vita snubbar som tog det här med frieri ett steg för långt

Här går Svampbob Fyrkant och Musse Pigg till attack – det här är det sjukaste vi sett på länge

SENASTE NYTT!