TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kändismäklarens älskade hund död: "Mousey dog i mina armar"

13 maj, 2015 
AvLotta Gray
Fredrik Eklund har sorg. Hans älskade hund har gått bort. "Hon dog i mina armar."
Annons

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund, 38, må skratta hela vägen till banken, men nu är han förkrossad. Han och Maken Derek Kaplan, 40, försökte förgäves hitta vad som orsakade dvärgtaxens Mouseys lidande då hon inte kunnat behålla någon mat. Veterinärerna har stått maktlösa och till slut var hunden bara ett skelett.

Fredrik Eklund har sorg. Foto: All Over Press
Fredrik Eklund har sorg. Foto: All Over Press

– I förrgår dog lilla Mousey i mina armar, omgiven av människor hon älskade mest. Vi tog adjö hos veterinären, alla samlade i en cirkel och plötsligt såg hon ut som en valp igen. Det konstigaste var att komma hem till lägenheten igen utan att han hon var där, skriver Fredrik på Instagram.

Foto: Fredrik Eklunds Instagram
Foto: Fredrik Eklunds Instagram

Paret har tidigare försökt ge henne all möjlig mat för att få henne att äta men allt har varit förgäves. Nu ska hon begravas på Fire Island, ett ställe hon gillade att vara på.

– Vi får hennes aska om tio dagar. Vi kommer sprida den i vinden på det ställe hon älskade så mycket. Allt hon ville var att bli älskad och det blev hon av så många.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons