Steffo Törnquists vassa svar efter gästens känga i Nyhetsmorgon

Steffo Törnqvist till vänster. Fredrik Söderholm till höger.
Exklusivt

När Fredrik Söderholm och Ola Rapace gästade Nyhetsmorgon passade Fredrik på att skicka en känga till Steffo Törnquist.
Han påstod att programledaren var otrevlig mot deras gästbokare.
När Hänt nu pratar med Steffo bemöter han kritiken.
0:38

Efter reklamen: Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

(0:38)

Slå på ljud

Den älskvärda programledaren Steffo Törnquist, 66, har länge varit en del av Nyhetsmorgon.

Vanligtvis sänder han ihop med Jenny Strömstedt, 49, men dagen då duon Ola Rapace, 50 och Fredrik Söderholm, 30, gästade var Steffo frånvarande.

Gästens hårda känga mot Steffo: ”Otrevlig”

När Fredrik Söderholm och Ola Rapace gästade Nyhetsmorgon förra veckan blev stämningen minst sagt skör. Duon var där för att berätta om deras podcast, och trots Steffos frånvaro hamnade han i centrum. Fredrik pratade om nya insikter han har fått sedan han började med podden.

– Den här gången så kom jag ut med alla de här nya insikterna, om att okej man behöver inte stå ut med dysfunktionella relationer, aggressivitet, obehagliga människor eller surgubbar, säger Fredrik.

Sen väljer han att hänga ut den populära programledaren i live-tv.

– Vi skulle intervjua Steffo inför något snack för någon vecka sedan, han var asotrevlig mot vår gästbokare, säger han.

Jenny Strömstedts professionalism gick inte att ifrågasätta när hon valde att fortsätta med intervjun som om inget hade hänt.

Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

Se klippet här!

Steffo Törnquists svar efter gästens känga i Nyhetsmorgon

När Hänt träffar Steffo får han frågan om han har hört vad Fredrik Söderholm sa om honom i Nyhetsmorgon. Han svarar direkt att han har hört och bemöter sedan kritiken. Men inte utan att direkt skicka en känga tillbaka.

– Jag vet inte vem den killen är... Men, jag skulle vara med i en podd. Och vi hade bestämt en timme mellan ett och två på båtklubben. Kvart över ett var det ingen som hade kommit. Då ringde jag, och då var det någon som sa de sitter i bilkö; ”Då får de skynda sig för, klockan två, sen kan inte jag mer, säger Steffo och fortsätter:

– Klockan kvart i två ringer dem och är på fel båtklubb. Och då säger jag; ”Då jag har jag inte tid, så åk hem, det blir ingenting”. Det var det den här killen hade reagerat på tydligen.

Avslutningsvis skickar Steffo ännu en känga till Fredrik och förklarar sen att det inte ens var honom som han hade pratat med.

– Han är lite fäktsökare tror jag, så han vill nog göra en poäng såhär... Det var inte honom jag pratade med. Nej, det var bara så. De kom inte... jag har ingen aning, jag bryr mig inte så mycket, säger han med ett litet skratt.

FOTO: TV4, Thomas Karlsson/DN/TT

SENASTE NYTT!