Jenny Strömstedt mållös – efter gästens känga till Steffo: ”Otrevlig”

Jenny Steffo Nyhetsmorgon

I lördagens sändning av TV4:s Nyhetsmorgon fick Steffo en rejäl känga av en gäst, mitt i direktsändningen. Jenny bemöter det kritiska uttalandet genom att inte kommentera.
– Han var asotrevlig, säger gästen.
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb
0:22

Efter reklamen: Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

(0:22)

Slå på ljud

Att titta på TV4:s Nyhetsmorgon är en morgonrutin för många. I tv-rutan bjuds det då på allt i från matlagning till nyheter och personliga intervjuer med gäster.

I lördagens avsnitt var det programledaren Jenny Strömstedt, 49, som ledde programmet. Hon är en väl omtyckt programledare hos många, och har haft sin roll i Nyhetsmorgon enda sedan 2005 – alltså i hela 17 år har Jenny varit med i tv-rutan om mornarna och intervjuat olika gäster i livesändning.

De utmanande situationerna i livesändningen

Jenny Strömstedt leder ofta programmet tillsammans med Steffo Törnqvist, 66. Radarparet har jobbat med varandra i 16 år och gjort tusentals direktsända timmar i tv-rutan tillsammans, och har skapat många minnen framför hundratusentals tittare varje morgon. Det har varit allt i från skrattattacker till utmanande situationer med gäster som de fått styra upp med profession. Steffo har tidigare berättat till Hänt om sina favoritminnen:

– Fittov-sändningen är svår att glömma, liksom steka-ostbågesändningen. Men som allra bäst är vi i riktigt skarpa lägen, när något stort och allvarligt har hänt och vi förvandlar oss till enbart nyhetsjournalister. Vi har ju jobbat ihop i 16 år, det blir nåt tusental direktsända timmar, så allt har ju hänt, precis allt, sa Steffo då till Hänt.

Gästens hårda känga mot Steffo: ”Otrevlig”

I morgonens sändning gästade skådespelaren Ola Rapace, 50, och medieprofilen Fredrik Söderholm, 30, för att prata om sin podcast. När Jenny intervjuade de två berättade Fredrik Söderholm om hur han fått nya insikter efter att han haft sin andra nära-döden upplevelse.

– Den här gången så kom jag ut med alla de här nya insikterna, om att okej man behöver inte stå ut med dysfunktionella relationer, aggressivitet, obehagliga människor eller surgubbar, säger Fredrik och fortsätter:

– Vi skulle intervjua Steffo inför något snack för någon vecka sedan, han var asotrevlig mot vår gästbokare.

Jenny Strömstedt är ett proffs och bemöter det kritiska uttalandet genom att gå vidare med intervjun, utan att kommentera kängan alls.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN