Steffo Törnquists oro för Maria Forsblom efter bilden från badet

MARIA FORSBLOM, STEFFO TÖRNQUIST

Programledarna i Nyhetsmorgon har en härlig jargong till varandra både på och utanför jobbet.
Men nu blir Steffo Törnquist orolig för sin kära kollega Maria Forsblom.
”Är du galen?”, skriver han till henne.

Steffo Törnquist, 65, och Maria Forsblom, 35, är några riktigt omtyckta personer för TV4-tittarna. Under det senaste året har de fått leda den populära morgonshowen ihop flera gånger då Maria hoppat in för Jenny Strömstedt, 49.

Steffo och Jenny är en mycket omtyckt duo i rutan men för ungefär ett år sedan började motgångarna. Jenny var borta en hel del för att hon spelade in Tillsammans med Strömstedts. När hon väl var tillbaka var det istället Steffo som lös med sin frånvaro då han drabbades av corona.

– Det blev syrgas och dropp och allt. Jag har varit inlagd för vård och nu är jag utlagd med en påse mediciner och förmaningar som jag naturligtvis tar på stort allvar, sa han då i ett videoklipp på Instagram.

Bonde söker fru-Jessica blev lämnad med tre barn

Maria Forsbloms annorlunda fråga till Steffo Törnquist

Tillsammans med Jenny har Steffo väldigt många roliga minnen. Bland annat har de haft några riktigt historiska sändningar där båda har börjat gapskratta och be om ursäkt i nästa program.

Nu har han även börjat skaffa sig en hel del minnesvärda stunder med Maria. Tidigare i höst ledde de två programmet och då hände något oväntat. När Maria skulle avsluta en intervju så frågade hon nämligen Steffo om en kyss.

– Om du får sista tio sekunderna nu, vad skulle du göra av dem?, frågar Steffo.

– Vet du vad det första jag tänkte? Kyssa dig. Men det ska jag inte göra, säger Maria Forsblom samtidigt som hon brister ut i skratt.

– Jag kan säga att det tar mer än tio sekunder, påpekar Steffo, varpå Maria föreslår:

– Vi kan ta ett handslag i alla fall?

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Steffo Törnquists oro för Maria Forsblom efter nya bilden

Det är minst sagt en proffsig och rolig relation som Maria och Steffo har till varandra. På Instagram är de också väldigt roliga och interagerar gärna med varandra genom att både gilla och kommentera varandras bilder.

Nu har Maria lagt upp en bild där hon höst-badar med sin pappa Tom och det är definitivt något som Steffo inte förstår sig på. Nu verkar det som att han är lite orolig för sin kära kollega. Han undrar nämligen om hon blivit galen.

”Men vafan, Forsis, är du galen?”, skriver Steffo Törnquist i en kommentar till bilden som Maria Forsblom har lagt upp på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning äcklad efter Viktors beteende mot dottern Vilda

LÄS OCKSÅ: Hannah Widell har blivit mamma för fjärde gången

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, TV4

SENASTE NYTT!