Steffo Törnquist visar upp okända systern efter mammans bortgång

Steffo Törnquist

Steffo Törnquist har haft ett turbulent år.
Nu visar han upp den stora familjelyckan med systern.
”En skatt”, skriver TV4-profilen i ett inlägg på Instagram.
Slå på ljud

Steffo Törnquist, 65, har tillsammans med programledarkollegan Jenny Strömstedt blivit en självklar del av Nyhetsmorgon-gänget. Duon har i över tio år varit med svenska folket under vardagsmorgnarna och bjudit på både skratt och allvar. I höstas märkte dock många tittare att Steffo plötsligt försvunnit från Jennys sida i morgonsoffan.

LÄS MER: Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjelléns kärlekssaga

En tid senare berättade Steffo i ett ärligt inlägg på Instagram då att han drabbats av corona.

– Jag åkte på en jävla coronasmäll helt enkelt. Min fru gjorde det också, det är hon som håller i kameran nu, men hon mår mycket bättre. Hon fick bara en lätt förkylning och är frisk nu, sa han då.

Relationen till sonen Max

Till slut blev Steffo Törnquist så pass sjuk att han var tvungen att söka akut hjälp i form av drop och syrgas för att underlätta andningen. Men bara någon vecka senare var Steffo tillbaka i rutan och allt var som vanligt igen.

Fullproppad med antikroppar fick dock Steffo sig ett välförtjänt lyckopiller då han för en tid sedan avslöjade att han och hustrun Caroline Törnquist äntligen fått träffa sonen Max, 32, och hans flickvän Deryas nytillkomna lilla valp.

”Max och Deryas valp Zelda har äntligen kommit till familjen. Vi ska ha förbannat roligt ihop”, skrev Steffo då på Instagram till en bild av sig själv och valpen.

Steffo har förutom sonen Max även bonusbarnen Amelie och Robert och tidigare har han berättat om de svårigheter som finns med att vara förälder.

– Att vara förälder är det svåraste uppdraget som finns. Det känns som att man gör fel hela tiden, sa han då i en intervju med P4.

Familjelyckan med systern

Trots det tror Steffo att han har gjort ett rätt bra jobb som pappa och bonusförälder. Nu delar han med sig av en helt ny typ av familjeglädje, nämligen tillsammans med sin syster.

På Instagram har Steffo lagt upp en bild sig själv som barn tillsammans med sin syster.

”Syrran o jag för drygt 60 år sen”, skriver Steffo till inlägget.

För en tid sedan dog Steffos mamma och det är när han och systern städar ut lägenheten som han hittar ”en skatt”.

”När vi städade mammas lägenhet efter hennes bortgång hittade vi smalfilmer och VHS:er som jag lät digitalisera och det här är ett av hundratals exempel”.

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedts tårar efter Niklas ord om relationen

LÄS OCKSÅ: Samir Badrans ord om ovanliga sjukdomen

FOTO: TT/TV4

SENASTE NYTT!