Stefan Odelbergs ödesbesked i Bingolotto – TV4:s svar efter succén med Lotta

Stefan Odelberg & Lotta Engberg Bingolotto

Tillsammans med Lotta Engberg har Stefan Odelberg minst sagt gjort succé som programledare i Bingolotto. Nu berättar TV4 hur magikerns framtid ser ut i programmet.

Bingolotto är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram och har genom åren letts av en hel del folkkära programledare. Förra sommaren stod det klart att det var Lotta Engberg och Stefan Odelberg som skulle ta över programmet, och sedan dess har den populära duon gjort minst sagt succé.

Men det är inte bara tittarna som tycker det är roligt att Bingolotto har fått nya programledare. Även Stefan njuter av att sitt nya jobb, och i en intervju med Hänt berättar han om den fina relationen han har till sin kollega Lotta.

– Hon är mamma, min mormor och min sambo i samma person. Så känns det att vara med Lotta, säger han.

Men än har programledarduon varit hemliga med hur deras framtid i programmet ser ut. Nu avslöjar TV4 om tittarna kommer att få se Stefan och Lotta i Bingolotto i fortsättningen eller inte.

LÄS MER: LJUVA TONER Kikkis framtidsbesked för musiken

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför försvinner Lotta och Stefan från Bingolotto

Det senaste året har tittarna blivit vana vid att se Lotta och Stefan leda programmet, men i sommar kommer det att ske en stor förändring.

Vanligtvis brukar det populära underhållningsprogrammet nämligen försvinna från tv-rutan efter vårens avslutande sändning för att sedan vara tillbaka i slutet av augusti. Men så blir det inte den här gången. För att fira att de fyller 30 år har de nämligen bestämt sig för att överraska svenska folket med att sända Bingolotto under hela sommaren. Men det är inte bara det som kommer att bli nytt för tittarna. Även programledarduon kommer att bytas ut. Istället för Lotta och Stefan kommer nämligen Arvingarna-profilen Casper Janebrink och den folkkära programledaren Agneta Sjödin att kliva in.

Anledningen till att Lotta och Stefan försvinner från tv-rutan beror helt enkelt på att de ska få lite ledigt under sommaren. Men den berömda duon är inte borta för alltid. Faktum är att de kommer tillbaka redan i höst – och då är de där för att stanna.

Stefans ödesbesked i Bingolotto – så ser framtiden i programmet ut

På Stefans egna hemsida avslöjar han nämligen att han har skrivit på för ytterligare säsonger av programmet!

Under rubriken "3 nyheter och updates" kan man läsa om Stefans framgångar och olika projekt, och på andra punkten står det:

”Stefan Odelberg skriver på för ytterligare säsonger som programledare för Bingolotto på TV4!”

Och detta kan även Bingolotto bekräfta.

”Att Stefan skrivit på för ytterligare säsonger har varit klart sedan en tid tillbaka. Det innebär helt enkelt att han fortsätter leda programmet tillsammans med Lotta som även hon fortsätter!”, skriver pressansvarig John Sarafian i ett meddelande till Hänt.

Det verkar alltså som att tittarna inte blir av med varken magikern eller sångfågeln än på ett tag!

LÄS OCKSÅ: Svenskarna köper mer alkohol än någonsin under pandemin

LÄS OCKSÅ: Anna Brolin visar – så ser hon ut innan och på jobbet

Senaste nytt