Stefan Odelbergs privata samtal med Lotta Engberg

Lotta Engberg & Stefan Odelberg
Exklusivt

Stefan Odelberg och Lotta Engberg har lett Bingolotto tillsammans i snart ett år.
Nu berättar Stefan för Hänt om de privata samtalen med Lotta och hur det är att jobba ihop.
– Det finns väldigt många kända personer som tror att de är mer än vad de är, säger han.

Bingolotto är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram och har genom åren letts av en hel del folkkära programledare. Förra sommaren stod det klart att det var Lotta Engberg och Stefan Odelberg som skulle ta över programmet, och sedan dess har den populära duon gjort minst sagt succé.

I en intervju med Hänt berättar Stefan nu om glädjen över att ha just Lotta som kollega.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hemliga samtalen bakom kulisserna

Lotta och Stefan turas om att leda Bingolotto-kvällarna, men det tittarna inte vet om är att de inte har ett fast schema om vem som tar vilken kväll. Stefan och Lotta är nämligen flexibla och kan byta kvällar med varandra utefter vad som passar bäst för de den veckan.

LÄS MER: Därför vill inte Pekka Heino ha barn
Exklusivt

– Det är lite olika. Ibland kör jag två helger och så kör Lotta två helger. Men vi har exakt hälften av programmet var bara att de är lite utspridda, och om Lotta känner att hon vill vara ledig i två veckor så säger vi bara "ja, men jag tar den helgen då så tar du min", berättar Stefan.

Stefans ärliga ord om Lotta – berättar om rädslan

Då Lotta varit programledare i många år var Stefan väldigt nervös över att komma in som nykomling, och för Hänt berättar han vad det var han tyckte var skrämmande.

– Det finns väldigt många kända personer som tror att de är mer än vad de är och det är väldigt jobbigt att som nykomling komma in och göra ett av Sveriges största tv-program. Det hade kunnat vara en pina att göra det tillsammans med en programledarkollega som inte är en kompis helt enkelt. Som är lite "du ska inte komma hit och tro du att du är någon", förklarar han.

Men som tur var visade sig Lotta vara allt annat än det.

– Men Lotta är precis tvärtom. Hon är som ett kinderägg. Hon är mamma, min mormor och min sambo i samma person. Så känns det att vara med Lotta, säger han.

Han fortsätter med att berätta att de samarbetar väldigt bra och verkligen har ömsesidig respekt för varandra. Och när han får frågan om han fått något tips av Lotta inför programmet berättar han att de faktiskt ger och tar av varandra.

– Det är faktiskt både och. Jag tyckte det var skithäftigt när hon pratade i en intervju om mig och sa att "man känner sig så trygg med honom vid sin sida för man vet att han klarar sig i alla situationer. Han kommer inte bli nervös eller tappa ordet, och kommer jag bli det då finns han och backar upp". Då tänkte jag att "shit jag är ju också etablerad". Det är ju lätt att se ner på sig själv eller sätta sig själv lägre än andra.

LÄS OCKSÅ: Petter Stordalen och Märta Elander Wistén har flyttat ihop och skaffat hund

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws starka ord till Ciara Zelmerlöw inför alla

Senaste nytt