Stefan Odelberg avslöjar sitt galna festliv utanför Bingolotto

STEFAN ODELBERG

Stefan Odelberg är en folkkär programledare för Bingolotto som tagit tittarna med storm! Men vem är han utanför tv-rutan? Nu berättar han om sitt fartfyllda liv bestående av både storslagna fester och roliga historier.
– Jag gjorde en fest på 90 minuter, jag hade 50 gäster, 100 flaskor mousserat och tio flaskor fireball, avslöjar han.

Den folkkära programledaren Stefan Odelberg, 46, leder var och varannan söndag det omtyckta programmet Bingolotto. Han och Lotta Engberg turas om att leda tittarna genom de olika bingospelen.

Och det finns väl ingen som har missat att Bingolotto firar 30 år 2021! Det firar kanalen dessutom med att sända programmet på sommaren.

STÖD Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas nya romans

Stefan Odelberg om att leda Bingolotto – så fick han jobbet

Stefan Odelberg är minsann en spexare och är utöver programledare för Bingolotto magiker, han har genom åren uppträtt med flera turnéer.

När Stefan Odelberg gästade podcasten Göttänna med Glenn Hysén och Micke Målarn berättade han om Bingolotto.

– Jag har fått tre års kontrakt. För två år sedan så hade jag ringt och sagt ”när ni får en ny chans så vill jag testa.” Jag gjorde min Talk Talk Show för att visa att jag kan intervjua folk och hålla i det här, säger Stefan och fortsätter:

– Jag hade som mål att bli programledare för Bingolotto, och jag fick göra ett provprogram för två och ett halvt år sedan.

Stefan Odelbergs avslöjar sitt galna festliv utanför Bingolotto

Odelberg berättar även i podcasten att han är en riktig festprisse.

– Till exempel när jag fyllde 40, då hyrde jag den här limousinebussen och så tog jag med mig 52 vänner och hade kanintema. Alla var kaniner, säger Stefan.

Vidare avslöjar Stefan att de åkte vidare till Ramberget i Göteborg för att smälla raketer.

– Då tog jag och Håkan och smällde massa raketer där uppe, och då hade vi börjat bli lite dragna så vi sprang ju runt med rakettårtor som höll på att skjuta, det var ju helt livsfarligt, säger Stefan och skrattar.

Hela dagen fortsatte med fest och just party verkar vara ett av Stefans stora intressen.

– Sen blir det som för Glenn, man kommer inte ihåg någonting. Jag älskar detta, det är så jävla roligt, säger Stefan.

Sommaren 2019 hade han dessutom en till fest som han beskriver som världens kortaste fest på 90 minuter, vilket han bestämde själv då han annars har längre fester – likt heldagar.

– Jag gjorde en fest på 90 minuter, jag hade 50 gäster, 100 flaskor mousserat och tio flaskor fireball.

Stefan Odelberg avslöjar även att det har gått riktigt vilt till ett par gånger när efterrätten ska serveras på festerna. Varje fest serverar han grädde och jordgubbar på olika vis, en gång kom exempelvis ambulansen med en bår serverandes med jordgubbar på.

– Ambulansen har kommit hit med en bår, jag har haft polisen som kommit och stängt av fest, jag har haft en helikopter en gång som kom, avslöjar Stefan.

Hänt har sökt Stefan Odelberg.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht om relationen med Peg Parnevik – så ligger det till

LÄS OCKSÅ: Katia Mosally är nya jurymedlemmen i Idol 2021

FOTO: Karin Törnblom/TT / Ola Axman/TT

Senaste nytt