LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Stefan Odelbergs bild med Linda Bengtzing väcker starka reaktioner

08 dec, 2021 
Johanna Alm
Stefan Odelbergs bild med Linda Bengtzing
Stefan Odelberg och Linda Bengtzing var på plats i Göteborg tidigare i veckan för att samla ihop julklappar till barn med sämre förutsättningar.
Efter att Stefan delat med sig av en bild med Linda väcktes starka reaktioner från följarna.
Se bilden här!
Annons
5 saker du inte visste om Linda BengtzingBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Bengtzing

Stefan Odelberg, 47, är en svensk magiker, komiker och på senare år även programledare. Just nu är han högaktuell som programledare för Bingolotto tillsammans med parhästen Lotta Engberg.

I veckan delade han med sig av en bild tillsammans med artisten Linda Bengtzing som väcker starka reaktioner i sociala medier – se den omtalade bilden på duon här!

Stefan Odelbergs nya barnbesked med flickvännen

Stefan bekräftade tidigare i år sin nya kärleksrelation med sex- och relationscoachen Petra Johansson, och under sommaren umgicks han en hel del med henne och bonussonen Rasmus.

I en tidigare intervju med Hänt har Stefan varit öppen med hur relationen till bonussonen Rasmus ser ut.

– Det är jättespännande och roligt att Petra har sin son Rasmus. Vi åkte iväg själva till en djurpark och då sa han till mig att ”det är väldigt roligt Stefan att åka iväg med dig själv så vi får lära känna varandra bättre”.

Annons

Trots att Stefan är mer än tacksam över relationen till Rasmus så har han inte stängt dörren för möjligheten att skaffa egna barn i framtiden. I samma intervju berättar han nämligen att han gärna vill välkomna fler barn till den lilla familjen.

– Jag skulle absolut vilja välkomna fler barn i framtiden, så kan jag säga, avslöjade han då.

Stefan Odelbergs bild med Linda Bengtzing väcker reaktioner

Stefan är som tidigare nämnt programledare för Bingolotto och i söndagens avsnitt var artisten Linda Bengtzing på plats i studion för att uppträda och självklart även passa på att spela bingo.

Två dagar senare delade Stefan med sig av en bild på sin Instagram där han och Linda står iklädda en rendräkt och en groddräkt.

Intill bilden förklarar Stefan att han och Linda var i Göteborg och för att samla ihop julklappar till barn som inte har samma förutsättningar att fira jul. Nu väcker bilden på Stefan och Linda starka reaktioner!

Annons

”Bra initiativ av Er och härliga outfits!”, skriver en person.

”Underbart initiativ! Oändligt mycket ljus och kärlek till er”, håller en annan med.

”Wooow vilka 10 poängare och fin insats ni gör”, fyller en tredje i.

Stefan Odelberg och Linda Bengtzing
Bilden på Stefan Odelberg och Linda Bengtzing som väckte reaktioner från följarna. FOTO: Stefan Odelberg/Instagram.

”Igår tog vi emot julklappar från vänliga hjältar som vill ge barn med sämre förutsättningar att fira jul därmed glädje och lek. Detta gjordes tillsammans med Stadsmissionen och Ringlinjen längst med spårvagnshållplatser i Göteborg. Linda och jag fick också möjligheten att prova på livet som Ren och Groda”, skriver Stefan Odelberg i inlägget.

FOTO: Mathias Otterberg, TV4

Annons