Stefan Odelbergs barnbesked – efter skilsmässan från Berna Inceoglu

Stefan Odelberg

Bingolottos Stefan Odelberg och ex-hustrun Berna Inceoglu fick aldrig några barn tillsammans. Nu berättar Stefan för Hänt om hur han ser på saken i framtiden och planerna som gick i kras.

Stefan Odelberg, 46, har blivit ett välkänt ansikte för svenska folket efter hans roll som programledare för Bingolotto på TV4. Ihop med Lotta Engberg, 58, turas han nu om att dela ut miljoner till lyckliga bingo-vinnare.

LÄS MER: Verkliga orsaken till Carolas avhopp från Let's dance
Breaking

Det var under våren 2020 som Rickard Olsson, 54, hoppade av programledarrollen efter en långdragen sjukdom. Det blev då Lotta Engberg som hoppade in för honom lite temporärt. Men så småningom var de nya programledarna klara – nämligen duon Lotta och Stefan!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stefan berättar nu för Hänt att det är mycket tack vare hans show Talk talk show med Stefan Odelberg, som han fick jobbet på Bingolotto.

– Jag gjorde de showerna som ett tv-program. Jag bestämde mig ganska tidigt för att bara jobba på med de här showerna tills nån kommer och säger "Hallå där, jädrar vilken bra show, varför gör du inte den i tv". Hade jag inte gjort de showerna så är det 100 % säkert att jag inte hade varit programledare i Bingolotto idag, säger han.

Stefans ärliga ord om barntankarna

Men precis som alla andra yrken så har Stefan såklart ett liv vid sidan av det populära underhållningsprogrammet. Den senaste tiden har han dock levt som singel efter åtta år ihop med ex-hustrun Berna Inceoglu. Stefan har tidigare berättat för Hänt om anledningen till skilsmässan, men det positiva är att de fortfarande älskar varandra.

Stefan och Berna har inga barn tillsammans, men nu berättar han hur han ser på barnfrågan. Det har nämligen inte riktigt blivit som han tänkt sig alla gånger.

– Ja men det där är ju en sån där jäkla grej som jag har tänkt i livet. Jag har tänkt "ah men det passar inte nu, det kanske passar sen", säger han och fortsätter:

– Min mamma var bara 20 och min pappa var 31 när de fick mig. Så då tänkte jag så här att mellan 20 och 31 så 25 är ju en bra ålder. Men sen var det såhär äh 27, 28, och farsan var ju ändå 31 så innan 31 då. Men sen så var det "35 är inte så farligt ändå", säger Stefan och skrattar.

Nya barnbeskedet – efter skilsmässan

Med andra ord är det svårt att säga i förväg hur livet kommer bli, men något som Stefan är säker på är i alla fall att drömmen om att bli pappa finns där i allra högsta grad.

– Jag känner så här, jag borde inte lämna den här planeten utan att lämna nåt efter mig. Jag menar inte att jag är nån fantastisk människa, men jag känner bara så att fan jag vill lämna nåt efter mig liksom, säger han och fortsätter:

– Jag vill inte jinxa mig, men ja jo jag vill väl ha barn, säger Stefan.

FOTO: Ola Axman/TT, TV4

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs frånvaro Bingolotto – därför saknas hon i rutan

LÄS OCKSÅ: Stefan Odelbergs verkliga namn – så heter han egentligen

Senaste nytt