Stefan Odelberg visar upp vågade tatueringen – stora utseendeförvandlingen

Stefan Odelberg

Bingolotto-profilen Stefan Odelberg har tatuerat sig över hela sitt ena ben. Nu visar han upp de olika motiven.
”Sjukt!”, skriver en följare.

Programledaren Stefan Odelberg har haft ett händelserikt år. Förutom att ha lett Sveriges mest folkkära program Bingolotto har han dessutom gått igenom en offentlig skilsmässa för att även hitta kärleken på nytt igen. I slutet av juni berättade han nämligen för Aftonbladet att han blivit kär i sex- och relationscoachen Petra Johansson och att de är minst sagt lyckliga tillsammans.

Men nu har Stefan tagit ännu ett stort steg i sitt liv. Nu visar han upp den stora utseendeförändringen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stefan Odelberg om kärlekslyckan med Petra Johansson

När Stefan intervjuades av Aftonbladet var även flickvännen Petra med, och av intervjun att döma är det ingen tvekan om att paret är upp över öronen förälskade i varandra. När Stefan fick frågan hur han ser på framtiden tillsammans med sin kärlek var han nämligen säker - det här är för alltid.

– Jag vet att vi kommer vara livskamrater resten av livet, så är det bara. Det är verkligen inte sagt med en nyförälskelsekänsla, utan något som jag känner väldigt djupt inom mig, sa han då.

Men att han har blivit kär är alltså inte det enda stora som har hänt i hans liv på senaste tiden. Nu har han också gjort något som han velat göra väldigt länge – nämligen en stor tatuering.

Bingolotto-profilen visar upp den vågade tatueringen

Stefan har nämligen gjort en tatuering som täcker ena benet, och i ett inlägg på Instagram visar han nu upp de olika motiven.

”Det är spännande att man har letat efter motiv till sin tatuering så länge i livet och trott att man aldrig hittat rätt. Man har blivit dömd på förhand för sina idéer och man har tappat motivationen och syftet. Plötsligt blir det glasklart och jag förstår att allt det som dömt mig innan nu också har varit med och bidragit till varför det blivit så rätt nu och varför jag funnit det jag vill ha på min kropp, i mitt liv och det där som är jag. Det är vackert när man känner att man kan slappna av”, skriver han innan han berättar vidare vad ena motivet betyder:

”Att upptäcka livet med en lekkamrat är häftigt.Då behöver man ibland gå ner i alla plan av ens liv, även källaren innan man kan nå toppen igen starkare och med rätt förutsättningar.Vad kul också att undersöka nya plan och dörrar på vägen.På vägen upptäcker man nya delar och energier i kroppen, diamanter, eld, respekt och tillit formas och känns medan pojken och flickan förvandlas till fjärilar som litar på sina vingar.”

Och i kommentarsfältet är det många som hyllar tv-profilen för sitt vågade drag.

”Sjukt snyggt!”, skriver bland annat en följare.

LÄS OCKSÅ: Mikaela Laurén om kampen med dottern – ärliga orden om första tiden

LÄS OCKSÅ: Felix Herngrens lyxsemester med familjen – bilderna visar

Senaste nytt