Bingolotto-Stefan Odelberg berättar om bröllopslyckan

Flera månader har nu gått sedan Bingolotto-profilen Stefan Odelberg bekräftade att han och hustrun Berna Inceoglu valt att gå skilda vägar. Men istället firar Stefan kärleken på annat håll – nu visar han upp den stora bröllopslyckan.

Stefan Odelberg är trollkarlen och programledaren som för ett år sedan tog över skutan i Bingolotto tillsammans med Lotta Engberg. Sedan dess har den berömda duon gjort succé i programmet och tittarna blir bara mer och mer kära i dem och deras utstrålning.

Men det har inte bara varit guld och gröna skogar för programledaren den senaste tiden. Tidigare i år gick han nämligen ut med att han och tidigare hustrun Berna Inceoglu bestämt sig för att gå skilda vägar efter fem år som gifta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför skiljde sig Stefan Odelberg och Berna Inceoglu

Men trots att de tidigare makarna nu valt att avsluta äktenskapet har de fortsatt en fin relation, och i en intervju med Hänt berättade Stefan att anledningen bakom uppbrottet helt enkelt hade och göra med att känslorna tinat.

Måns i tårar efter händelsen med sonen

– Vi var ju överens om detta och hade en fin separation. Det är nog inte många som kan säga att de älskar varandra när de går isär, sa han då innan han fortsatte:

– Men vi kände ju så här att vi tycker om varandra, vi är måna om varandra, men vi kände att nu är det dags att leta vidare till att få ännu mer. Man ska inte nöja sig med att känna att "ja men nu lever vi och nu går vi i de här spåren" och sådär. Att liksom hitta ytterligare en nivå på det och det tycker jag är ganska häftigt. Man kan nöja sig, det kan man göra, eller man kan sådär bestämma att ha sex två gånger i veckan. Men jag vill inte leva på det sättet. Det känns inte så roligt.

Stefan Odelberg visar upp bröllopslyckan

Men trots att Stefans äktenskap med Berna kanske inte slutade som de först hade tänkt sig så firar programledaren ändå kärleken på andra håll. Tidigare i veckan gifte sig nämligen Stefans syster Sofia med sin kärlek John, och ingen var gladare än Stefan. På sin Instagram visade han upp de nyblivna makarna och deras tre barn Edwin, Lovisa och Wilmer.

”Stort grattis till min syster Sofia och min svåger John. I lördags gifte de sig efter en lång betänketid på 19 år som förlovade och tre fina barn där emellan, Edwin, Lovisa och Wilmer”, skriver han under bilden.

Och i kommentarsfältet väller gratulationerna in från både vänner, bekanta och följare.

”Grattis til dem! Så fina!”, skriver bland annat en person.

”Grattis till din syster och svåger”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Casper Janebrinks nya besked om Så mycket bättre

LÄS OCKSÅ: Kristina "Keyyo" Petrushina svarar på romansryktet med Hugo Gustafsson