hänt exklusivt

Soraya Lavasani försvinner från Nyhetsmorgon – berättar om beslutet

Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon

Soraya Lavasani avslöjar nu att hon gör sitt sista pass på Nyhetsmorgon den 23:e december för i år.
Nu berättar hon om anledningen bakom frånvaron.
Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”
0:23

Efter reklamen: Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”

(0:23)

Slå på ljud

Den folkkära programledaren Soraya Lavasani, 40, är en av flera kända ansikten som tittarna kan se i TV4:s Nyhetsmorgon.

Tillsammans med Martin Järborg, 43, har de blivit ett av Nyhetsmorgons mycket omtyckta radarpar. Men nu kommer Martin tvingas klara sig utan Soraya en tid – hon berättar nämligen för Hänt att hon gör sitt sista arbetspass på Nyhetsmorgon den 23:e december för i år.

Anledningen är att hon tagit två veckors semester för att fira jul och nyår tillsammans med familj och vänner.

– Den 23:e jobbar jag och önskar alla tittare en god jul sen går jag faktiskt på semester i två veckor. Jätteskönt, säger Soraya till Hänt.

Sorayas planer över jul med familjen – första julen i nya villan

Familjen kommer för första gången att fira jul i huset som de flyttade till i somras. Soraya, maken Ralph Olsson och barnen tog det stora steget att flytta från en lägenhet till en stor villa som de dessutom har renoverat.

Och nu flyttar alltså även julen in i den nya villan och den närmsta familjen får möjlighet att inviga den nya bostaden.

– Vi kommer fira jul i vårt hus för första gången, vi flyttade ju i somras. Så det känns jättemysigt med familjen. Det blir ganska litet. Vi är i och för sig en stor familj så vi blir ganska många. Alla närmaste, säger Soraya till Hänt och berättar även om nyårsplanerna.

– Då ska vi faktiskt åka till Järvsö. Jag och min familj älskar att vara där så vi kommer åka dit med några kompisar och åka lite skidor och kanske dricka lite skumpa och bara ha det härligt.

Avslöjandet om den nya lyxvillan

Det var för Expressen som Soraya först avslöjade att hon och maken tagit det stora steget att flytta från lägenhet till en villa – hon delade då med sig av den stora glädjen att kunna ge sina egna barn en uppväxt som liknade sin egen.

– Vi kommer att byta liv såtillvida att vi går från lägenhet till villalivet och allt vad det innebär. Jag är själv uppvuxen ute på landet i en stor villa, så jag är sprungen ur det. Det känns väldigt fint att ha möjligheten att ge det till mina barn, möjligheten att bara få gå ut och njuta av naturen – och komma närmare naturen. Det har jag saknat, sade hon till tidningen då.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN