TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Soraya visar upp resultatet efter renoveringen av lyxhuset – nya bilderna visar

31 aug, 2022 
Nyhetsmorgon-programledaren Soraya Lavasani flyttade nyligen till sitt drömhus med familjen.
Nu visar hon upp den underbar villan, efter stora renoveringen.
Se bilderna här!
Annons
Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillanBrand logo
Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillan

Programledaren Soraya Lavasani, 40, är en av många folkkära Nyhetsmorgon-profiler. Hennes parhäst i tv-rutan är vännen och kollegan Martin Järborg, 43.

Innan sommaren berättade Soraya om en stor förändring i livet. Hon, maken och barnen skulle nämligen flytta från lägenhet till hus. Stort steg!

Trots en viss saknad efter lägenheten och bostadsområdet där barnen föddes, har Soraya nu funnit sig till rätta i nya villan. Nu visar hon upp bilderna inifrån lyxhuset. Se dem här!

Hela familjens flytt till lyxvillan

Det var i en intervju med Expressen som Soraya först avslöjade nyheten; att hon och maken slagit till på ett riktigt drömhus. Hon berättade om glädjen att få ge barnen en uppväxt liknande hennes egen.

Annons

– Vi kommer att byta liv såtillvida att vi går från lägenhet till villalivet och allt vad det innebär. Jag är själv uppvuxen ute på landet i en stor villa, så jag är sprungen ur det. Det känns väldigt fint att ha möjligheten att ge det till mina barn, möjligheten att bara få gå ut och njuta av naturen – och komma närmare naturen. Det har jag saknat, sade hon till tidningen då.

När Hänt pratade med Soraya mot slutet av sommaren, efter den stora flytten, berättade hon om familjens första tid i nya hemmet.

– Jo men det går bra, även om det fortfarande är lite kaosigt på sina håll. Jag och min man njuter så otroligt mycket. Vi känner verkligen att vi har hamnat rätt. Vi känner att det är våran plats på jorden. Det är jättekul, säger Soraya och fortsätter:

– Det bästa är nog att jag fortfarande har lite semester och att vi bor i det här fantastiska huset.

Soraya visar upp resultatet efter renoveringen av lyxhuset – nya bilderna visar

Lite kaosartat har det varit ändå. Soraya har delat med sig av uppdateringar från renovering under sommarmånaderna. Huja, varmt!

Men en del hörn börjar kännas ”färdiga”, något som programledaren tycker om att dela med sig av på sociala medier.

Förutom färdigrenoverade rum inomhus delar hon dessutom med sig av underbara bilder från sommarens härliga poolhäng i trädgården.

Se alla bilderna från Sorayas lyxhus här:

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons