ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Soraya Lavasanis stora familjelycka – veckor efter flytten

04 aug, 2022 
Soraya Lavasani och Ralph Olsson
Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani har haft fullt upp i sommar.
Nyligen flyttade hon och familjen till deras drömhus.
Nu berättar hon om den stora familjelyckan för Hänt.
Annons
Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillanBrand logo
Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillan

Soraya Lavasani, 40, är en av de så folkkära programledarna i Nyhetsmorgon. Bredvid sig har hon oftast Martin Järborg, 42, och tillsammans är de en mycket uppskattad duo hos tittarna.

Utanför offentligheten och tv-rutan så har hon sin make Ralph Olsson, 53 – paret gifte sig 2016. Året därpå fick de en dotter och ytterligare tre år senare kom deras son till världen.

Hela familjens flytt till lyxvillan

Tillsammans har familjen bott i en lägenhet i Högdalen som ligger en bit söder om Stockholm. Men för en tid sedan bestämde sig familjen för att det var dags för något nytt och de flyttade in i sitt drömhus. Men helt enkelt var det inte att slita sig från området där de så länge bott. I ett inlägg på Instagram berättade hon om känslorna.

Annons

”Älskade Högdalen. Det blev sju fantastiska år. Här skapade vi vårt första gemensamma hem. Här föddes våra barn. Här fick vi vänner för livet. TACK för allt”, skrev Soraya då.

I en intervju med Expressen berättade hon att hon är glad att kunna ge hennes barn den möjligheten som hon hade när hon va liten och fick växa upp i en villa och kunde njuta av naturen på hemmaplan.

– Vi kommer att byta liv såtillvida att vi går från lägenhet till villalivet och allt vad det innebär. Jag är själv uppvuxen ute på landet i en stor villa, så jag är sprungen ur det. Det känns väldigt fint att ha möjligheten att ge det till mina barn, möjligheten att bara få gå ut och njuta av naturen – och komma närmare naturen. Det har jag saknat, sa hon till tidningen.

Soraya om familjelyckan: ”hamnat rätt”

Nu har familjen flyttat in i den nya lyxvillan och stormtrivs. Dessutom är renoveringen klar så nu är det bara att njuta till fullo av deras nya liv som villaägare.

Annons

När Hänt träffade Soraya på invigningen av Pride i Stockholm berättade hon att situationen med flytten fortfarande är lite kaotisk men att de är överlyckliga över beslutet.

– Jo men det går bra, även om det fortfarande är lite kaosigt på sina håll. Jag och min man njuter så otroligt mycket. Vi känner verkligen att vi har hamnat rätt. Vi känner att det är våran plats på jorden. Det är jättekul, säger Soraya och fortsätter:

– Det bästa är nog att jag fortfarande har lite semester och att vi bor i det här fantastiska huset.

Så fantastiskt att familjen trivs så bra i det nya huset!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons