TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Soraya Lavasani om nya bebislyckan i familjen – nu berättar hon

01 nov, 2022 
Soraya Lavasani
Soraya Lavasani och maken Ralph har två barn ihop.
Nu ska familjen bli ännu större – men den här gången är det inte TV4-profilen själv som väntar tillökning!
Annons
Soraya Lavasanis avslöjande om husetBrand logo
Soraya Lavasanis avslöjande om huset

2017 avslöjade Soraya Lavasani, 40, att hon var gravid med sitt första barn. Det var under en Nyhetsmorgon-sändning som TV4-profilen delade med sig av det glädjande beskedet.

Att gå ut med nyheten så tidigt in i graviditeten var inte en självklarhet för Soraya. Men eftersom hon syns i tv-rutan med jämna mellanrum ville hon undvika spekulationer.

– Hade jag inte varit en offentlig person hade jag gärna velat vänta lite längre, men jag kände att det hade kommit så mycket kommentarer och så började faktiskt journalister ringa till mig och fråga.

Soraya Lavasani och maken Ralphs två gemensamma barn

Två år efter dottern Biancas födsel var det dags igen. Även då valde Soraya Lavasani att avslöja nyheten i Nyhetsmorgon.

Annons

– Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya i tv då.

TV4-profilen och hennes make Ralph Lavasani, 54, var till en början lite oense om vad den lilla pojken skulle heta. Men till slut landade de i Winston!

– Nu har vi nog lyckats enas. Det var lite skönt att det blev en pojke, vi visste ju inte det, och det var det enda namnet som vi var överens om. Så låt mig presentera Winston Lavasani, sa Soraya då.

Soraya har också en bonusson, som heter Axel Olsson.

Systern gravid – Soraya Lavasani om stora bebislyckan i familjen

Nu ska familjen Lavasani få tillökning igen. Men den här gången är det inte Soraya som är gravid, utan hennes syster. Det är i ett inlägg på Instagram som TV4-profilen berättar om glädjen över att hon återigen ska bli moster.

”En dag med henne, min älskade syster, som snart blir mamma till två”, skriver Soraya intill en bild på dem två, följt av hashtaggen ”rik på livet”.

I kommentarsfältet väller gratulationer till Sorayas syster in, och många passar även på att påpeka hur lika de är.

”Så underbart”, skriver en person i en kommentar.

”Wow vad lika ni är”, hälsar en annan.

FOTO: TV4

Annons