LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Höggravida Soraya Lavasanis nya avslöjande om namnvalet

13 mar, 2020 
Soraya Lavasani och maken Ralph
Programledaren Soraya Lavasani har lämnat Nyhetsmorgon för att gå på mammaledighet.
Men redan efter en vecka var hon under onsdagen tillbaka i tv-rutan och berättade om namnförslagen till familjens nya tillskott.
Beslutet visade sig vara svårare än väntat då hon och maken hade väldigt olika tankar kring namnvalet.
Annons
Allt om Soraya LavasaniBrand logo
Allt om Soraya Lavasani

Förra veckan sände Soraya Lavasani sitt sista avsnitt av TV4:s populära program Nyhetsmorgon, innan hon gick på mammaledighetDet var i höstas som programledaren mitt under en sändning annonserade att hon väntar sitt andra barn med maken Ralph Olsson. Paret har sedan tidigare dottern Bianca, 2.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya Lavasani då i Nyhetsmorgon.

Tillbaka i Nyhetsmorgon

Men redan efter en veckas uppehåll gästade Soraya programmet under onsdagen. Tittarna fick se en nyvaken Soraya, iklädd morgonrock direkt hemifrån soffan. Detta för att berätta om namnförslagen till det kommande familjetillskottet. Programledarna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist frågade ivrigt om paret kommit överens om ett namn till bebisen men tyvärr visade sig så inte vara fallet.

Annons

– Vi kommer inte överens här hemma, vi vet ju inte vem det är i magen, om det är en pojke eller flicka vilket också gör det svårt. Och sen är jag och Ralph inte eniga om någonting egentligen, säger Soraya och fortsätter sedan:

– Vi dotter heter Bianca och jag vill ha någonting som passar ihop med det. Jag tycker att Winston är ganska coolt och det börjar min man tycka är ganska okej också om det är en kille.

Makens oväntade förslag

Soraya och Ralph hoppas nu på att hitta ett namn som de båda anser passa till dottern Biancas namn, men beslutet verkar vara svårare än väntat. Maken känner sig nämligen sugen på att döpa bebisen till sitt egna namn, något som Soraya inte är allt för positiv till.

– Framför allt tycker han att om vi får en pojke så ska han heta Ralph. Är inte det jättekonstigt? Ralphs pappa heter Ralphs så för honom är inte det något konstigt men för mig är det jättemärkligt, säger hon och fortsätter: 

– Jag har en Ralph i mitt liv, det räcker!

FOTO: Eero Hannukainen/TT /Karin Törnblom/TT

Annons