Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför avslöjade Soraya Lavasani graviditeten i Nyhetsmorgon

14 nov, 2018 
Soraya Lavasani avslöjar graviditeten i Nyhetsmorgon på TV4
TV4-programledaren Soraya Lavasani avslöjade sin graviditet i Nyhetsmorgon. Nu berättar hon om beslutet att avslöja att dottern Bianca låg i magen under direktsändning – tidigare än planerat efter påtryckningar från tittarna.
Annons

Tv4-programledaren Soraya Lavasani, 36, blev mamma för första gången när dottern Bianca kom till världen i juni 2017, som hon fick tillsammans med maken Ralph Olsson. I Mama podden berättar hon nu hur beslutet gick kring att avslöja sin graviditet i Nyhetsmorgon – efter påtryckningar från tittarna.

– Som offentlig person är man ju i rampljuset och jobbar man på tv så är det ju många som tittar, så jag hade ju fått ganska mycket kommentarer från tittare ganska tidigt i min graviditet att ”Oh, är det någonting på gång?”. Men jag var inte redo att berätta det själv och jag ville gärna veta att allt såg bra ut och att vårt barn var friskt innan jag berättade, berättar hon i podcasten.

Soraya Lavasani och maken Ralph enades tillslut om att berätta det hela tidigare än de innan tänkt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var ganska tidigt. Hade jag inte varit en offentlig person hade jag gärna velat vänta lite längre, men jag kände att det hade kommit så mycket kommentarer och så började faktiskt journalister ringa till mig och fråga. Då kände jag att jag vill inte att min chef ska läsa i någon tidning att jag är gravid, så då hörde jag av mig till min chef och sa som det var, fortsätter hon berätta.

Annons

Och bara några veckor efter att hennes chef fått ta del av den glada nyheten avslöjade Soraya sin graviditet i direktsänd tv. Hon klurade länge på hur hon skulle lägga fram det för TV4:s tittare, ”kläcker man bara ur sig det?”, tänkte hon. Men nog hittade hon ett passande tillfälle i Nyhetsmorgon.

– Då föll det sig så bra att det var kring jul, så då tänkte jag att man kunde göra ett litet julrim.

Hon besökte därför Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist för att bjussa på ett rim i studion där hon berättade att hon väntade barn!

FOTO: TV4, Ibl

Annons