Soraya Lavasani visar upp stora familjelyckan – videon får följarna att jubla

SORAYA LAVASANI

Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani blev mamma till lilla Winston för exakt två år sedan. Nu delar hon med sig av den stora familjelyckan och hennes följare fullständigt jublar över det fantastiska videoklippet.
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4
0:54

Efter reklamen: Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4

(0:54)

Slå på ljud

Soraya Lavasani, 40, är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna och tillsammans med parhästen Martin Järborg, 42, gör hon succé i Nyhetsmorgon.

För drygt två år sedan försvann Soraya från den populära morgon-showen och det hela berodde på att hon var gravid med sitt andra barn. När den lilla sonen Winston, 2, äntligen kommit till världen kopplades Soraya upp på länk i Nyhetsmorgon. Då berättade hon om hur hon och maken Ralph Lavasani, 53, kommit fram till namnvalet.

– Vår dotter heter Bianca och jag vill ha någonting som passar ihop med det. Jag tycker att Winston är ganska coolt och det börjar min man tycka är ganska okej också om det är en kille, sa Soraya då.

Sorayas beslut med barnen – därför visar hon inte dem på sociala medier

Ralph och Soraya har även dottern Bianca, 4, tillsammans. Men något som kanske inte alla kände till är att Soraya även har bonus-sonen Axel Olsson. Soraya och Axel verkar stå varandra väldigt nära och nyligen hyllade Soraya honom stort!

”När jag själv brister i bakningen älskar jag att ha en bonusson som kompenserar och skapar mysig stämning i vårt hem. Tack Axel”, skrev hon på sin Instagram-story och avslöjade den okända sonen.

Även om Soraya är väldigt öppen av sig och delar med sig flitigt av sitt liv i sociala medier så finns det vissa saker som hon är desto mer hemlighetsfull kring. Soraya är nämligen väldigt mån om sina barns integritet och väljer aktivt att inte visa upp dem på sina sociala medier.

Soraya har tidigare förklarat för Hänt om beslutet.

– De har inte valt att vara offentliga. Det är mitt val, sa Soraya i höstas och fortsatte:

– Min dotter, som är fyra, har jag inte visat hela ansiktet på på flera år. Och Winston har jag exponerat fram tills nyligen då han fortfarande varit så mycket bebis i sitt utseende.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Soraya Lavasanis nya video med sonen väcker starka reaktioner

Winston föddes mitt under en pågående pandemi, något som kommit att bli en sorg för Soraya. Han har ju aldrig fått uppleva ett normalt samhälle, det vill säga utan massa restriktioner och krav på invånarna. Så när restriktionerna släppte tidigare i år kunde Soraya pusta ut.

”I hela hans liv har det varit pandemi och restriktioner på olika vis. Imorse kom det efterlängtade beskedet att Sverige öppnar upp. Och ja, hans mor fällde en liten tår”, förklarade en rörd Soraya på sin Instagram.

Nu har Winston hunnit fylla två år och det firar Soraya genom att lägga upp en video med honom på Instagram.

”Tänk att han har funnits hos oss i exakt två år idag, min lilla skatt. Så tacksam över att få vara din mamma!”, skriver hon.

Och i kommentarsfältet är följarna nu överlyckliga och gratulerar lilleman.

”Finaste känslan – att få krama om sitt barn och sniffa lite på dem.”, skriver en person.

”Oj vad fort det går Grattis”, skriver en annan.

”Tvååringar är ljuvliga! Grattis!”, hälsar en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN