LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Soraya Lavasani bryter ihop totalt under islaget i Nyhetsmorgon

02 dec, 2021 
I Nyhetsmorgon blandas allt ifrån sorgliga och tunga inslag till glada och aktuella ämnen.
Efter att Soraya Lavasani fick en lektion i julkalendrar bröt hon dock ihop totalt – när de kom till den som innehöll sexleksaker.
Annons
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4Brand logo
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4

Soraya Lavasani är en av Nyhetsmorgons främsta programledare tillsammans med bland andra Maria Forsblom, Martin Järborg, Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

Tillsammans med parhästen Martin Järborg har hon sänt morgonshowen i flera års tid och deras samarbete i tv-rutan verkar minst sagt uppskattat bland tittarna.

”Ni två är ett fantastisk kombo och ett väldigt trevligt sällskap på morgonkvisten! Glada, proffsiga, nyfikna och trevliga! Ha en fin dag”, skrev en tittare nyligen om Soraya och Martin.

Soraya kritiserades efter orden om årets julklapp

Däremot är det inte hugget i sten vilka programledare som alltid sänder ihop. Ibland kan det nämligen ske byten programledarna emellan eller att ledigheter spelar in. Nu senast var det Martin som lyste med sin frånvaro och Soraya fick istället sända ihop med Steffo!

När Soraya och Steffo jobbade ihop senast var det dags att presentera årets julklapp, som i år är evenemangsbiljetter. Julklappen har väckt starka reaktioner då vi fortfarande befinner oss i en pandemi och smittspridningen ökar i Europa.

Annons

Detta var självklart ett ämne som Soraya och Steffo diskuterade i Nyhetsmorgon och inslaget väckte starka reaktioner. På Nyhetsmorgons Facebook-sida kritiserades inslaget rejält och även programledaren Soraya.

”Hur tänkte de och vem sa att pandemin var över? Jag har inte hört från våra folkvalda att den var över och nu när smittan ökar! Jag vet inte varför TV4 tjatar med citat: nu så här efter pandemin. Hur kan ni vara så omdömeslösa?”, skrev en tittare då.

Helt galet. Och Soraya, jag gillar dig men vad var det du sa: EFTER pandemin? Vi är fortfarande kvar mitt i skiten”, skrev en annan.

Soraya bryter ihop efter upptäckten i julkalendern

Och i takt med att julen smyger allt närmare så var det nu dags att gå igenom julkalendrar. Prylexperten Åsa Wallenrud kom då till studion och upplyste Soraya och Martin hur man ska tänka när man ska köpa en julkalender.

Ett tips var bland annat att kolla på en person på Youtube som öppnar julkalendern i förväg, och på så vis vet man om julkalendern är något att ha. Det här momentet tar ju dock bort själva överraskningen i att ha en julkalender, men om man tänker pryl-mässigt så kan det nog vara ett bra drag.

Annons

Det var när Åsa kom till sexleksaks-julkalendern som hon berättade att en lucka innehåller pungvax som Soraya bröt ihop totalt.

– Vad sa du?!, avbryter Soraya och tillägger:

– Pungvax?

Prylexperten Åsa försöker ge en vettig förklaring, men Soraya kan inte riktigt hålla sig för skratt.

– Hur mycket hår har man på pungen?, frågar sig Soraya samtidigt som hon kippar efter andan.

NYHETSMORGON
Soraya bryter ihop i Nyhetsmorgon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons