Sommardoktorns verkliga relation till doktor Mikael – chockavslöjandet

Marcus Olausson och Mikael Sandström

Doktor Mikael Sandström avtjänar lite välförtjänt semester.
Istället ersätts han av Marcus Olausson under sommaren.
Men hur är egentligen relationen mellan Soldoktorn och Sommardoktorn?
0:58

Efter reklamen: Tre snabba frågor med Mikael Sandström

(0:58)

Slå på ljud

Det populära morgonprogrammet Nyhetsmorgon har kommit med en hel del ändringar den senaste tiden. En del hör till vanligheterna – under sommarmånaderna ersätts nämligen många av de ordinarie programledarna med nya ansikten.

Men till hösten brukar det återgå och bli som vanligt – men inte i år. Nyligen kom ett stort framtidsbesked för programmet som kommer införas i höst. Nyhetsmorgon kommer nämligen att förlängas med två timmar och därmed sluta klockan tolv istället för klockan tio.

Då kommer du se Steffo Törnquist i rutan i sommar

Se klippet här!

Kritiken mot Doktor Mikaels ersättare

Någon som fått en hel del uppmärksamhet i sommar är ingen mindre än den så omtyckta doktor Mikael Sandströms, 64, sommarersättare. Han är välkänd från tv sedan innan då han medverkade i programmet Gladiatorerna.

Hans namn är Marcus Olausson, 36, och är alltså den som svarar på tittarnas frågor gällande hälsan nu under sommaren. Men efter förra veckans sändning så möttes han av en hel del kritik, detta efter att han pratat om värmeböljan som drog in över Sverige.

På TV4:s Facebooksida kunde man se flera följare lämna missnöjda kommentarer.

Men herregud, det är inget extremt alls med det vädret eller värmen!”, skrev bland annat en följare.

Men i en intervju med Hänt svarade han på kritiken.

– Det är klart att jag är mån om att det ska se bra ut, och jag tar gladeligen åt mig av konstruktiv kritik. Så jag brukar hålla ett litet öga på det, men jag lägger inte jättemycket vikt vid det, sa han då och avslutade:

– Sen så såg jag att det var något nu efter senast med värmeutslag. Nej men såhär, det är helt okej att tycka det. Alla har rätt till sin egen åsikt.

Så är relationen mellan Soldoktorn och Sommardoktorn

Men hur är egentligen relationen mellan Soldoktorn, som Mikael länge kallats, och Sommardoktorn? När Hänt pratade med Marcus passade vi på att ställa frågan.

– Jag har aldrig träffat honom eller pratat med honom, berättar han.

Det var värst! De kanske springer på varandra i studion någon dag, vem vet!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!