ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marcus ”Sommardoktorn” Olausson om familjelivet – avslöjar sin relationsstatus

26 jul, 2022 
Marcus Olausson
Mikael Sandström, som vanligtvis bidrar med sin expertis i Nyhetsmorgon, är på välförtjänt semester.
Istället ersätts han av den före detta gladiatorn Marcus Olausson, även kallad Sommardoktorn.
För Hänt avslöjar han nu sin relationsstatus.
Annons
Så hanterade Mikael Sandström saknaden till Lotta under inspelningen av "The Island Sverige"Brand logo
Så hanterade Mikael Sandström saknaden till Lotta under inspelningen av "The Island Sverige"

Sommarmånaderna i Nyhetsmorgon innebär en hel del förändringar, detta då många av de ordinarie programledarna är på semester.

Men även i höst kommer det att ske en hel del förändringar i programmet. Detta i samband med att Nyhetsmorgon fyller 30 år. Vilken grej!

Under direktsändning kunde det nämligen avslöjas att programmet kommer att bli två timmar längre än det är i dagsläget, vilket innebär att det kommer att pågå hela vägen fram till tolv istället för tio.

I samband med förändringen får de nuvarande programledarna också förstärkning i form av två nya ansikten, nämligen Rania Shemoun Olsson, 46, och Thomas Ritter, 45.

Därför känner du igen Sommardoktorn

Men än så länge är det fortfarande sommartider och tv-doktorn Mikael "Soldoktorn" Sandström, 64, är även han på semester.

Annons

Men inte blir tittarna utan en läkare för det! Medan Mikael är och njuter av sommaren har istället ”Sommardoktorn” Marcus Olausson, 36, hoppat in. Och den uppmärksamma tittaren känner nog igen honom.

Marcus har nämligen synts till i tv-rutan förr, men då i ett helt annat sammanhang och med betydligt mindre kläder på kroppen. Marcus var nämligen den muskulösa Herkules i Gladiatorerna.

Sommardoktorn om flickvännen – så träffades de

Man blir ju minst sagt nyfiken på vem denna Marcus är nu när han återigen dyker upp i rutan.

När Hänt pratar med honom berättar han bland annat att han har en 11-årig dotter, men att han och dotterns mamma är separerade.

– Min dotters mamma är från Östersund. Vi är separerade sedan länge. Nästan sedan tio år tillbaka. Men vi båda bor i Stockholm och har dottern halva tiden var, säger han.

Men för ett par år sedan träffade Marcus kärleken på nytt efter att ha varit singel i två-tre år.

– På Tinder faktiskt! Det var en tillfällighet, så klickade vi. Hon är en jättetrevlig och mysig tjej som är från Stockholm, avslöjar han.

Vidare berättar han att hans nya sambo och dotter funkar jättebra ihop.

– Båda är så enkla tjejer, kommer väldigt bra överens. Väldigt varma och mysiga båda två, så det funkar bra.

FOTO: TV4

Annons