Sofia Wistams oro över Pernilla Wahlgrens relation med Christian Bauer

Sofia Wistam om Christian Bauer

Pernilla Wahlgren har funnit kärleken i Christian Bauer och lyckan är total.
Men i podcasten Wahlgren & Wistam berättar vännen Sofia Wistam nu om oron hon känner över Pernillas nya relation.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam har varit nära vänner i många år och tillsammans har de också podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans. Där pratar de om allt mellan himmel och jord och på senaste tiden har framförallt Pernillas nya relation med Christian Bauer varit på tapeten.

I det senaste avsnittet av podden berättar Sofia nu om sin oro hon känner efter Pernillas relationsavslöjande.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgren om relationen med Christan Bauer

Den senaste tiden har Pernilla levt i en riktig kärleksbubbla och för Sofia berättar hon att hon aldrig varit så här kär i hela sitt liv.

– Nej men jag har träffat mannen i mitt liv. Jag har aldrig aldrig aldrig känt något såhär starkt, säger hon innan hon fortsätter:

– Det känns så orimligt idag att det inte var kärlek vid första ögonkastet. Jag förstår inte det egentligen för nu när jag tittar på honom så känner jag bara att var har du varit hela mitt liv? Hur har jag kunnat sitta på dejt med dig och inte liksom bara kastat mig över dig och kysst dig och aldrig släppt dig igen? Nej, det fick ta sin tid alltså, säger hon.

Sofia Wistams oro – efter Pernillas relationsavslöjande

Familjen Wahlgrens helg med Pernillas nya kärlek

Då Sofia och Pernilla är nära vänner är det väldigt många som kommer till Sofia för att få det senaste från Pernilla och Christians relation. Men sanningen är att knappt Sofia har fått några uppdateringar.

– Många frågar mig om dig i dessa tider och bara "hur går det? Har Pernilla träffat en kille? Har du träffat honom?" Och 1. Jag har inte träffat honom. 2. Jag har knappt pratat med dig för att du är så upptagen med jag vill knappt veta vad du gör, säger Sofia och skrattar.

Men då Sofia inte är van vid att se Pernilla i en kärleksrelation är hon nu orolig att Pernilla inte kommer att ha tid för henne längre. Med glimten i ögat säger hon:

– Nu har inte jag sett er tillsammans, men det blir ju en ny Pernilla nu. Vi har ju liksom umgåtts när du har varit singel mest, och du har ju inte haft problem med att vara med på parmiddagar eller sådär, men det har alltid varit att Pernilla är utan kille. Så att helt plötsligt se dig i den här relationen. Kommer det finnas plats för mig, Pernilla? Kommer du ha tid att podda om du ska ligga hela tiden?

Och Pernilla förstår vad hon menar. Skrattandes svarar hon:

– Vi får se, vi får se. Jag är ju en av de få som har en blogg fortfarande och mina bloggläsare är så sura för att jag helt har struntat i de. Men jag har varit uppfylld av så mycket annat!

LÄS OCKSÅ: Då är Lasse Kronér tillbaka i Bingolotto igen – nya beskedet

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs berättar sanningen om skandalkvällen

SENASTE NYTT!