LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Wistam avslöjar detaljer om Benjamin Ingrossos privatliv

11 jan, 2023 
Benjamin Ingrosso och Sofia Wistam
Programledaren Sofia Wistam är en nära vän till familjen Wahlgren/Ingrosso.
Men hur nära kan man verkligen undra?
Nu råkar hon nämligen avslöja en detalj om Benjamin Ingrossos privatliv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”Brand logo
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

Poddkollegorna och vännerna Sofia Wistam, 56, och Pernilla Wahlgren, 55, har podcasten Wahlgren och Wistam tillsammans – här pratar de om allt mellan himmel och jord.

I det senaste avsnittet pratar de om ålderskillnader i relationer och att kvinnors sexualitet ökar med åldern samtidigt som mäns istället minskar. Mitt under pratet råkar Sofia avslöja en detalj om Pernillas son Benjamin Ingrossos privatliv – nämligen när han gick hem med en äldre kvinna.

– Om man pratar om sex. Biologin ljuger ju inte då. I 40-årsåldern ökar kvinnors sexualitet dramatiskt medans den minskar för de jämnåriga männen, säger Sofia i podcasten och fortsätter:

– Jag kommer ihåg när vi pratade om att Benjamin höll tal och han berättade om en incident när han hade gått hem med en äldre tjej och ringt till dig och du hade fått panik. Eller pratade vi om det? Det kanske vi inte pratade om! utbrister Sofia.

Benjamin Ingrossos uppbrott med Linnea Widmark

Benjamin Ingrossos kärleksliv är något som ständigt intresserar hans fans. Tidigare var han tillsammans med influencern Linnea Widmark, 26, och de var ett par i sex år innan uppbrottet var ett faktum.

Annons

Uppbrottet blev mycket omskrivet när det nådde allmänheten och han har dessutom skrivit flera låtar för att bearbeta sin hjärtesorg.

En av Benjamins låtar som handlar om just själva uppbrottet är låten Costa Rica, som handlar om en person som lever i det soliga landet och njuter av livet till fullo. Linnea flyttade nämligen till Costa Rica kort efter uppbrottet och fann kärleken på nytt i en surfare.

Den påstådda romansen mellan Frøya och Benjamin

Sedan i våras har artistens kärleksliv minst sagt varit på tapeten igen. Detta efter att han började synas tillsammans med den norska influencern Frøya Winther, 30.

Frøya är bosatt i Oslo och de har synts åka fram och tillbaka mellan Stockholm och Olso. Under sommaren reste de dessutom tillsammans och hon kom nära Benjamins nära och kära. Tidigare i höstas kunde hon bekräfta att det var en pågående romans men något par bekräftade de aldrig att de var.

Under den senaste tiden verkar romansen ha dött ut och Benjamin har bekräftat att han är singel för Expressen.

– Ja! Ja, utbrast han i intervjun med tidningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Charlotte Brunzell/TT

Annons