LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgrens insats i Allsång på Skansen

11 jul, 2023 
PERNILLA WAHLGREN, SOFIA WISTAM
Pernilla Wahlgren gör succé som allsångsledare på Skansen.
Sofia Wistam är en person som ligger Pernilla varmt om hjärtat och nu ger Sofia sin ärliga syn på sin kära vän i Allsång på Skansen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledareBrand logo
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledare

Sofia Wistam, 57, och Pernilla Wahlgren, 55, är väldigt goda vänner och hittar gärna på roliga saker tillsammans. Även deras partners, Magnus Wistam, 54, och Christian Bauer, 57, verkar komma mycket bra överens så de fyra brukar gärna umgås tillsammans. De har till exempel ofta parmiddagar tillsammans och dessutom har de varit på en resa i Paris ihop.

Sofia och Pernilla är inte bara mycket goda vänner, de har också podden Wahlgren & Wistam ihop. Deras poddhistoria går långt tillbaka i tiden och i höstas firade de att de släppt 400 avsnitt!

Pernilla Wahlgrens succé i Allsång på Skansen

Nytt för i år är att det är Pernilla Wahlgren som leder Allsång på Skansen och hittills har hon gjort fullständig succé. Faktum är att Pernilla är så pass proffsig att hon inte ens behöver några manuskort.

Annons

I premiäravsnittet hade Pernilla ett stort stöd i publiken. Tv-tittarna kunde skåda nästan hela hennes familj, dottern Bianca Ingrosso, 28, och sonen Oliver Ingrosso, 33, satt glatt och tittade på sin mamma, även föräldrarna Hans Wahlgren, 86, och Christina Schollin, 85, var på plats, samt fästmannen Christian.

Någon annan som var på plats i publiken var givetvis Sofia Wistam och efteråt gick hon upp bakom scenen och tog pulsen på Pernilla.

– Det kändes bra... Men jag fick en sådan här nervositet när mina läppar blir torra, så jag kunde knappt prata. Jag tyckte att det var under Wahlgrens värld-numret. Jag hade lite konstig medlyssning där men när Edvin kom in så gnuggade jag mig i läppen och då fick jag ner den, berättade Pernilla för Sofia backstage, som Sofia sedan spelade upp i podden.

Sofia Wistam om Pernilla som allsångsledare

När Hänt träffar Sofia på festivalen Vi som älskar 90-talet berättar hon mer om hur hon ser på Pernilla som allsångsledare.

– Hon är ju som gjord för att leda allsången och hon gör det med värme, humor, distans och sjunger jättebra. Så hon är verkligen rätt person på rätt plats. Man är ju aldrig orolig med henne, hon gör allt bra, säger Sofia till Hänt och fortsätter:

– Och hon är väldigt transparent också och ärlig med det hon inte kan och då älskar man det också.

SOFIA WISTAM
Sofia Wistam med vännen Johan Pråmell

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons