Sofia Ståhl ryter ifrån om beslutet för dottern – efter händelsen på jobbet med Tareq

Sofia Ståhl och Tareq Taylor

Sofia "PT-fia" Ståhl tog ett beslut för dottern Edith som upprörde många.
Nu ryter hon ifrån efter kritiken hon fått för inspelningarna med pojkvännen Tareq Taylor.
– Detta var 2019, inte 30-talet, säger Sofia till Familjeliv.
0:53

Efter reklamen: Fem saker du vill veta om Tareq Taylor

(0:53)

Programledaren och hälsoprofilen Sofia "PT-fia" Ståhl, 33, har minst sagt fått ögonen på sig när det gäller hennes kärleksliv. I december kunde Hänt nämligen avslöja att Sofia är krögaren Tareq Taylors, 52, nya kärlek. Uppgifterna har dock inte bekräftats av varken Sofia eller Tareq men på sin blogg skrev Sofia under 2021 att hon vågade släppa in någon på djupet.

PT-Fia och Tareqs inspelningar

Tareq och PT-Fia har tidigare arbetat tillsammans. I oktober 2019 hade TV-programmet Lyckomaten premiär på SVT där duon tillsammans var programledare.

Så fördelas miljonerna efter Björn och Lenas skilsmässa

Nyligen kunde Hänt berätta att Tareq och Sofias gemensamma program läggs ned. Endast en säsong var beställd och därmed tog det hela slut, bekräftade SVT till Hänt.

Men i samband med att den första och alltså enda säsongen spelades in, hade Sofia nyligen blivit mamma till dottern Edith, 4. Beslutet kring att pendla mellan Stockholm och Malmö för inspelningar har Sofia tidigare skrivit om på sin blogg:

”Att börja spela in TV-programmet ”Lyckomaten” för SVT där jag hade en, för mig helt ny, roll som programledare. I och med det här så pendlade jag mellan Stockholm och Malmö mellan februari till mitten på april. Varje gång jag kom hem till Stockholm var det fullt fokus på att jobba ikapp allt som hamnade efter när jag var borta. Och det viktigaste: ta igen tid med Edith”.

Linda Bengtzings ord efter infekterade triangeldramat med kärleken Peter – Se klippet här

Se klippet här!

Sofia Ståhl ryter ifrån efter beslutet för dottern

I en ny intervju med PT-Fia berättar hon nu att följarna ställde sig kritiska till beslutet. När hon får frågan av Familjeliv, gällande när hon mötts av "mom shaming" berättar hon om bemötandet hon fick.

– Fick en del skit när jag fick mitt första programledaruppdrag för SVT för ett par år sedan. Det krävde att jag pendlade till Malmö varje vecka under våren, min dotter var då 1,5 år och många ifrågasatte att jag reste iväg, att hon inte var med mig när jag jobbade och att hon var med sin pappa när jag jobbade och liknande. Detta var 2019, inte 30-talet, men det var visst inte helt okej att göra, säger PT-Fia.

FOTO: TV4/ Björn Lindahl/TT

SENASTE NYTT!