ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför stoppas Tareq Taylor och Sofia Ståhl helt – bakslaget efter kärlekslyckan

22 feb, 2022 
TAREQ TAYLOR, SOFIA STÅHL
Tareq Taylor och Sofia "PT-Fia" Ståhl har de senaste månaderna pekats ut som ett kärlekspar. Men nu kommer ett bakslag för paret.
Annons
Tareq Taylors okända namnbyteBrand logo
Tareq Taylors okända namnbyte

Romansen mellan Tareq Taylor, 52, och Sofia "PT-Fia" Ståhl, 33, har blivit riktigt omtalad. Det var i slutet av 2021 som Hänt var först med att rapportera om turturduvorna.

Trots att det gått flera månader har varken Tareq Taylor eller PT-Fia ännu bekräftat relationen. Hänt har varit i kontakt med både Tareqs och PT-Fias presskontakter.

”Tareq har inga kommentarer om sitt privatliv”, skriver Tareq Taylors manager Mikael Drené i ett meddelande till Hänt.

Sofia Ståhls kontaktperson och projektledare Elin Sjödén skriver i ett mejl att Sofia inte heller har någon kommentar.

”Sofia Ståhl har inga kommentarer kring sitt privatliv.”

Frågan till PT-Fia om Tareq – i direktsändning

Men i en direktsänd intervju med radioprofilen Titti Schultz kom ämnet återigen på tal.

Annons

– Jag är så glad att du blir lite fnissig här. Du vill inte prata så mycket om det här, men jag råkar veta vem du har träffat! Och han är ju alldeles underbar, så jag är glad för din skull, sa Titti i radioprogrammet P4 Extra.

– Jag har ingen kommentar, svarade PT-Fia.

– Nej okej, men han var ju också lysande som julvärd och det här baserar jag på det jag har läst på hans Instagram om dig.

LYCKOMATEN SVT
Sofia och Tareq var programledare för Lyckomaten på SVT.

Bakslaget för PT-Fia och Tareq – efter kärlekslyckan

Tareq och PT-Fia har känt varandra i flera år nu. Bland annat så har de varit programledare tillsammans för SVT-programmet Lyckomaten. PT-Fia är en välkänd träningsprofil och hälsocoach och Tareq är ju en folkkär kock. Tillsammans kunde de därför slå sina kloka hjärnor ihop och göra ett tv-program. I programmet hjälper de fem deltagare i olika åldrar att förändra sina liv. Detta skulle visa sig vara möjligt på endast 50 dagar.

Annons

Programmet blev uppskattat bland SVT-tittarna så nu är frågan om det blir någon mer säsong av Tareqs och PT-Fias härliga tv-program. I ett mail till Hänt förklarar SVT hur det ligger till.

”Det beställdes endast en säsong av denna serie. Därefter valde SVT att utveckla och göra andra matprogram. Och vi har för närvarande inga planer på att ta upp just detta program igen.”, skriver SVT till Hänt.

Med andra ord är det ett stort bakslag för Tareq och PT-Fia att deras program inte får några fler säsonger.

FOTO: Janne Danielsson JAD, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Annons