ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Sofia Geite om avbrutna semestern för familjens skull – därför är hon tillbaka i TV4

18 jul, 2022 
Sofia Geite och familjen
Sofia Geite är en av de populära programledarna i Nyhetsmorgon.
Nu avbryter hon sin semester och syns igen i programmet.
Läs om anledningen här!
Annons
Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillan
Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillan

Nyhetsmorgon är ett av TV4:s absolut mest populära program.

I tv-rutan ser vi bland annat programledarna Steffo Törnquist, 66, Jenny Alversjö, 48, Sofia Geite, 40, Anders Pihlblad, 54, Jenny Strömstedt, 49, Soraya Lavasani, 40 och Martin Järborg, 42.

Men nu under sommartider ser det lite annorlunda ut – det är nämligen två nya ansikten i rutan. Matilda Boza och Johan Macéus har rattat några av mornarna i Nyhetsmorgon då flera av programledarna är på välförtjänt semester.

Däremot är det säkerligen flera som känner igen de båda profilerna. De är nämligen nyhetsuppläsare på TV4 och är redan rutinerade framför kameran.

Recept.se Nyhetsbrev

Tittarnas reaktioner – efter nya programledarna

Responsen på de nya programledarna har varit positiv och flera av tittarna visar sin uppskattning i kommentarsfälten.

Annons

Strålande arbete av er på Nyhetsmorgon. Utmärkt debut av Matilda. Vaknar tidigt och väntar på er”, skriver en tittare.

Godmorgon, ni båda ni är verkligen utmärkta i era roller som programledare. Det är roligt att följa hela sändningen, även nyhetsläsaren är klar och tydlig i sin framtoning. Måste säga Bingo till valet av er alla”, skriver en annan.

Spännande att se om de får fortsatt förtroende även efter att semestrarna är slut!

Sofia Geites avbrott i semestern – tillbaka i Nyhetsmorgon

Men en som vi vet kommer återvända till Nyhetsmorgon efter sin semester är ingen mindre än den omåttligt populära Sofia Geite.

Hon har precis avnjutit en tids semester men syntes plötsligt under måndagens program igen, denna gång med Axel Pileby. Men än är semestern inte slut för Sofia. I ett meddelande till Hänt förklarar hon att hon har uppdelad semester, och att det är något som passar för henne och familjen.

Annons

Jag har haft semester i två veckor precis och kommer att jobba en vecka tillsammans med Axel Pileby nu, innan semester del två tar vid. Sedan jobb igen, innan semester del tre. Blandad kompott i sommar, en del jobb och en hel del semester. Det passar bra för både mig och familjen. Känslan är att semestern aldrig riktigt tar slut.

Det låter fantastiskt! Och tittarna är säkerligen glada för att Sofia är tillbaka i rutan igen!

FOTO: TV4/Ola Axman/TT

Annons