LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Geite försvinner från Nyhetsmorgon – plötsliga beskedet

28 jun, 2022 
Sofia Geite

Den folkkära programledaren Sofia Geite från Nyhetsmorgon kommer nu med plötsliga besked.
Hon har jobbat intensivt under midsommarhelgen och skriver nu att hon ”lämnar fyran”.
Läs mer om det här!

Annons
Sofia Geite stoppas från Nyhetsmorgon – maken Johan drabbad av coronaBrand logo
Sofia Geite stoppas från Nyhetsmorgon – maken Johan drabbad av corona

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges mest folkkära och uppskattade tv-format. Programmet bjuder på nyhetsinslag, musik, matlagning, kultur och mycket mer!

I tv-rutan ser vi bland annat programledarna Steffo Törnquist, 66, Jenny Alversjö, 48, Sofia Geite, 40, Anders Pihlblad, 54, och Jenny Strömstedt, 49, Soraya Lavasani, 40 och Martin Jarborg, 42.

Men nu sker det en förändring i programmet.

Nyhetsmorgon får två nya programledare – här är de

TV4 har tidigare meddelat att Nyhetsmorgon ska få två helt nya programledare. Men det är inte den enda förändringen som kommer att ske. Under en direktsändning tidigare i vår berättade programledarna även att sändningen ska bli två timmar längre varje vardag.

De nya programledarna presenterades också under en sändning, och det visade sig vara inga mindre än Thomas Ritter, 45, och Rania Shemoun Olsson, 46.

Annons

– Det känns jätteroligt, sa Thomas Ritter i Nyhetsmorgon.

– Jag känner mig hedrad av uppdraget. Det känns fantastiskt att jag får göra det med Thomas, sa Rania Shemoun Olsson.

En dag i Nyhetsmorgon
Sofia med arbetskollegan Steffo

Så är relationen mellan TV4-kollegorna

Kollegorna på Nyhetsmorgon arbetar tätt ihop och Jenny Alversjö beskriver de som ett sammansvetsat gäng.

– Nyhetsmorgon är en familj i familjen. Vi är ett tajt sammansvetsat gäng som jobbat tillsammans länge. Vi alla vet utmaningarna med nattarbete, långa jobbdagar och pressat schema – men vi vet också utdelningen i kärlek från tittarna en trogen publik, har hon nämligen tidigare sagt till Hänt.

Sofia Geites plötsliga besked: ”Lämnar fyran”

De som tittar på Nyhetsmorgon vet mycket väl vem Sofia Geite är. Hon har länge varit en del av programmet och har jobbat minst sagt intensivt under den soliga midsommarhelgen.

Men efter den intensiva helgen meddelar hon nu att hon lämnar. Det är i ett inlägg på Instagram som hon berättar om beslutet.

"Gissa vem som har ledigt i två dygn! Semesterkänslan hinner infinna sig. Lämnar fyran efter en härlig, sändningstät midsommarhelg", skriver hon.

Och i kommentarsfältet är det många som önskar henne en trevlig semester samtidigt som de hälsar att de kommer att sakna henne.

”Kom snabbt tillbaka”, skriver bland annat en person.

FOTO: TV4

Annons