ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Geites nya besked om flyttplanerna – nu kommer det fram

19 feb, 2023 
Sofia Geite i Nyhetsmorgon
Nyhetsmorgons Sofia Geite och familjen bor i en lägenhet på Kungsholmen.
En annons ligger ute på den fina bostaden – men några flyttplaner inom den närmsta framtiden finns inte.
Nu berättar hon om beslutet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Geite om relationen till TV4-kollegornaBrand logo
Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna

Sofia Geite, 40, är en av de eminenta programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon där hon ofta syns tillsammans med Steffo Törnquist, 66. Hon har en lång och framgångsrik karriär där hon varit både nyhetsuppläsare och programledare för Efter fem.

Men även på den privata fronten rullar det på som på räls och hon är sedan 2018 gift med TV4-kollegan och sportkommentatorn Johan Edlund, 52. Tillsammans har de döttrarna Elsa, 9, och Ester, 5. Johan har sedan innan sonen Jack, 17, tillsammans med Jessica Almenäs, 47.

Tillsammans bor familjen i en fin lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Men tidigare har hon hintat om att de går i flyttankar och dessutom ligger deras lägenhet ute på Fastighetsbyrån.

Därför ligger familjens lägenhet ute på Fastighetsbyrån

Men trots att en annons ligger ute så är ingen flytt planerad inom den närmsta framtiden. Sofia berättar att bostaden ligger ute som ett kommande objekt om det skulle vara så att deras drömbostad dyker upp.

Annons

Vi ska inte flytta. Lägenheten har funnits hos mäklaren som ”kommande” länge, men just nu trivs vi som sagt lite för bra där vi bor. Skulle vi springa på ett drömobjekt så har vi velat vara redo, därav förberedelsen, men ingen flytt i sikte nu.” skriver Sofia i ett meddelande till Hänt.

Anledningen bakom det svåra beslutet – nu berättar Sofia

En eventuell flytt har funnits i parets tankar under en längre tid. Men de trivs lite för bra för att ta steget att faktiskt flytta – och det finns en speciell anledning till detta.

"En av anledningarna till att vi har svårt att flytta - vi har världens bästa, snällaste och mest hjälpsamma grannar", skriver hon på en bild på Instagram, som av texten att döma är familjens granne.

Och det visar sig att grannarna har kommit att bli nära vänner till familjen som gör det svårt att slita sig därifrån.

"Vi har gått i flytt-tankar till och från i flera år, men vi inser att vi trivs lite för bra där vi bor. Framförallt med många av våra grannar i trapphuset som blivit kära vänner med åren. Ena veckan drömmer vi om hus, nästa vecka sommarhus i Östergötland och veckan efter tänker vi att vi kommer att bo kvar i lägenheten på Kungsholmen för alltid…", skriver hon i ett privat meddelande till Hänt och fortsätter:

"Tiden lär utvisa, men ingen flytt den närmsta veckan."

FOTO: TV4

Annons