ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vill inte Sofia Geite flytta – nu berättar programledaren

31 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Sofia Geite
TV4-profilen Sofia Geite är mest känd för sin roll som programledare i Nyhetsmorgon.
Till Hänt kan hon nu avslöja att familjen går i flytt-tankar men att något håller henne kvar i bostaden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Geite om relationen till TV4-kollegornaBrand logo
Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna

Programledaren Sofia Geite, 40, är mest känd för sin medverkan i TV4:s Nyhetsmorgon, där hon ofta syns tillsammans med parhästen Steffo Törnqvist, 66. Sofia har en lång och gedigen karriär på TV4 där hon varit både nyhetsuppläsare och programledare för bland annat Efter fem.

Sofia är sedan 2018 gift med TV4-kollegan och sportkommentatorn Johan Edlund, 52. Tillsammans har de döttrarna Elsa, 9, och Ester, 5. Johan har sedan en tidigare sonen Jack, 17, tillsammans med Jessica Almenäs, 47.

Annons

Sofia Geite om relationen till Jessica Almenäs

Alla tre jobbar, eller har jobbat på TV4 och har nu blivit en riktig bonusfamilj. Sofia har tidigare berättat för Hänt hur relationen mellan henne och Jessica är idag.

– Den är jättebra och har alltid varit bra. När Johan och jag träffades så jobbade ju Jessica på TV4 också så vi har ju jobbat i samma bransch innan och sådär, har Sofia tidigare berättat för Hänt och fortsatte:

– Jag upplever att vi har en jättebra relation. Vi ses ibland och vi försöker fira Jacks födelsedagar tillsammans, så det är jätteskönt. Det är jättefint både för Jack och för oss, att vi trivs i storfamiljen. Det är ju inte en självklarhet att det blir så. Men för oss har det verkligen varit så, det är skönt. Hon är toppen!

Sofia och Jessica verkar till synes trivas i konstellationen som bonusfamilj.

Därför vill inte Sofia Geite flytta

Sofia och Johan bor tillsammans med barnen i en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Nyligen publicerade Sofia en bild på sin Instagram story där hon hintade om att familjen går i flytt-tankar.

Annons

"En av anledningarna till att vi har svårt att flytta - vi har världens bästa, snällaste och mest hjälpsamma grannar", skriver hon på en bild, som av texten att döma är familjens granne.

När Hänt når Sofia och frågar om flyttplanerna, berättar hon om hur det verkligen ligger till.

"Vi har gått i flytt-tankar till och från i flera år, men vi inser att vi trivs lite för bra där vi bor. Framförallt med många av våra grannar i trapphuset som blivit kära vänner med åren. Ena veckan drömmer vi om hus, nästa vecka sommarhus i Östergötland och veckan efter tänker vi att vi kommer att bo kvar i lägenheten på Kungsholmen för alltid…", skriver hon i ett privat meddelande till Hänt och fortsätter:

"Tiden lär utvisa, men ingen flytt den närmsta veckan."

FOTO: TV4

Annons