LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sofia Geite visar upp gravidmagen: ”Helt färdigbakade”

17 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Sofia Geite i Nyhetsmorgon
Nyhetsmorgons programledare Sofia Geite har döttrarna Elsa och Ester. Nu visar TV4-profilen upp en bild på sin gravida mage.
En bonusperson”, skriver Sofia.
Annons
Sofia Geite om relationen till TV4-kollegornaBrand logo
Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna

Sofia Geite, 40, har genom åren blivit en folkkär programledare och en av tittarnas favoriter. Hon syns ofta i Nyhetsmorgon tillsammans med parhästen Steffo Törnquist, 66, under fredagarna.

Utanför jobbet och Nyhetsmorgon-studion har Sofia fullt upp med familjelivet och de två döttrarna Elsa, 9, och Ester, 5.

Sofia Geite visar upp gravidmagen

Nyligen fyllde programledaren Jessica Almenäs 47 år och det passade Sofia på att fira genom att dela en bild på de båda tillsammans. På bilden syns de med en varsin gravidmage, men Sofia är noga med att påpeka att det är en gammal bild och att de inte är några nya barn på väg.

”HURRA för @jessicaalmenas idag! En bonusperson som jag är väldigt glad över att ha. (OBS! Inga nya kulor för någon av oss. Sam och Ester var nästa helt färdigbakade på den här bilden 2017 och gjorde bonusfamiljen ännu större.)”, skrev Sofia på Instagram.

Okända relationen mellan Sofia Geite och Jessica Almenäs

Men vad har Sofia och Jessica för relation till varandra? Jessica har sonen Jack, 17, tillsammans med sportjournalisten Johan Edlund, 51, som Sofia idag är gift med – vilket alltså betyder att Sofia är bonusmamma till Jessicas son. Och Sofia har tidigare berätta för Hänt hur relationen är mellan henne och Jessica idag.

Annons

– Den är jättebra och har alltid varit bra. När Johan och jag träffades så jobbade ju Jessica på TV4 också så vi har ju jobbat i samma bransch innan och sådär, berättade Sofia för Hänt.

Idag har Jessica sönerna Dylan, 13, tillsammans med exet Tony André Hansen, 43, och Sam, 5, med nuvarande sambon Patrik Fahlgren, 36. Och trots att både Jessicas och Sofias familjer har växt funkar familjekonstellationen med den stora bonusfamiljen väldigt bra.

– Jag upplever att vi har en jättebra relation. Vi ses ibland och vi försöker fira Jacks födelsedagar tillsammans, så det är jätteskönt, förklarade Sofia.

– Det är jättefint både för Jack och för oss, att vi trivs i storfamiljen. Det är ju inte en självklarhet att det blir så. Men för oss har det verkligen varit så, det är skönt. Hon är toppen!

FOTO: TV4

Annons