LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sofia Geite och TV4-kollegans familjelycka – visar upp glädjen

18 nov, 2023 
Linn Seipel
sofia geite med maken johan edlund
TV4-paret Johan Edlund och Sofia Geite har varit gifta i många år – och har flera barn tillsammans.
Nu hyllar programledaren maken lite extra!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Geite om relationen till TV4-kollegornaBrand logo
Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna

Programledaren Sofia Geite, 41, ser vi normalt på fredagar i Nyhetsmorgon varje vecka. Vid sin sida har hon oftast veteranen Steffo Törnquist. 67.

Där har han hon arbetat sedan hon tog sin examen som journalist, efter en praktikplats på TV4 Norrköping. I en intervju med Aftonbladet har hon tidigare sagt att tv aldrig var planen, men att hon redan en vecka in på praktiken var fast.

Så träffade Sofia Geite stora kärleken på jobbet

En annan gång Geite råkade ut för så gott som kärlek vid första ögonkastet, var då hon träffade på sin nuvarande man, Johan Edlund, 52. Även detta skedde i TV4:s korridorer, eftersom han sedan många år tillbaka också arbetar där.

– Jag tror att det slog gnistor för Johan såg mig vid kaffeautomaten och frågade om vi kunde ta en fika. Då hade jag precis lämnat en relation så jag var väl inte så där jätte... Jag visste inte hur länge jag skulle vara singel eller så där. Men vi tog en fika och sen bjöd han med mig på elitloppet på en travtävling. Jag hade aldrig sett trav i verkligheten någonsin när jag åkte med dit. Men sen så fortsatte vi hänga hela sommaren och så har vi hängt sedan dess. Först slog gnistorna för honom och sen slog de för mig, har Sofia tidigare berättat i en intervju med Hänt.

Annons

Sofia Geite är bonusmamma till Jessica Almenäs son

Turturduvorna har nu varit gifta sedan 2018 och har även hunnit få de två döttrarna Elsa, 10 och Ester, 6, ihop. Sedan tidigare har Johan också sonen Jack, 17, med programledaren Jessica Almenäs, 48, som Sofia är en mycket närvarande bonusmamma till.

– Det är jättefint både för Jack och för oss, att vi trivs i storfamiljen. Det är ju inte en självklarhet att det blir så. Men för oss har det verkligen varit så, det är skönt, har Sofia tidigare berättat för Hänt, om den moderna familjekonstellationen.

Sofia Geite visar upp familjelyckan med maken och TV4-kollegan Johan Edblad

Familjelyckan till trots så hör det till ovanligheten att Sofia visar upp maken på sina sociala medier. Men till fars dag höll hon inte igen, utan la upp en fin gammal bild på paret med de tre barnen på semester. Till texten skrev hon:

”Pappan till livets gulligaste trio. Grattis på fars dag älskade @johanedlund70. Bästa pappan till J, E & e.”

FOTO: TV4/Instagram/TT

Annons