ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Geites ärliga ord om Steffo – sanningen om relationen: ”Krävs någonting mer”

29 sep, 2023 
Sofia Geite och Steffo
Sofia Geite och Steffo Törnquist jobbar tätt i Nyhetsmorgon.
Nu berättar hon för Hänt om hur relationen ser ut när kamerorna slocknat.
– Jag ska stå ut med honom och han ska stå ut med mig, säger Sofia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Då kommer du se Steffo Törnquist i rutan i sommarBrand logo
Då kommer du se Steffo Törnquist i rutan i sommar

Steffo Törnquist, 67, har arbetat på Nyhetsmorgon sedan 1990. Han har alltså en hel del sändningar i ryggen. Länge var det Jenny Strömstedt, 51, som ledde programmet ihop med Steffo men sedan ett tag tillbaka ser vi honom oftast med Sofia Geite, 41.

Sofia Geite avslöjar verkliga relationen till Steffo Törnquist: ”Krävs något mer”

Steffo och Sofia sänder oftast programmet på fredagarna och de ser alltid ut att ha en härlig relation framför kameran. Men hur ser det egentligen ut när kamerorna slocknat? Jo, nu berättar Sofia för Hänt om relationen till Steffo utanför Nyhetsmorgon-studion.

– Det är jättekul och en ynnest tycker jag att få sända med honom varje fredag. Dels har han en erfarenhet som är hundraårig, inte riktigt men nästan. Han har ju kört väldigt väldigt länge. Sen tycker jag att han därtill har ett hjärta av guld vilket jag tycker är den bästa kombon. Vi har kul, vi skrattar mycket och vi tar det samtidigt väldigt seriöst båda två, säger Sofia och fortsätter:

Annons

– Det krävs nog om man ska stå ut med varandra, jag ska stå ut med honom och han ska stå ut med mig, när man går upp så där tidigt fredag efter fredag. Då krävs det kanske något mer än att man bara är kollegor, eller det krävs något mer. Jag tycker att han har det, eller jag tycker alla mina kollegor på Nyhetsmorgon har det. Jag tycker det är jätteroligt att sända med alla men det äer extra kul när det är återkommande såklart.

Umgås ni privat också?

– Vi hörs privat men vi hinner dock inte ses så mycket. Liver rullar på för oss alla.

Sofia Geite om att Steffo Törnquists fru börjat arbeta med Nyhetsmorgon

På senaste har även Steffos fru Caroline Törnquist, 63, börjat dyka upp i programmet. Hon är nämligen med och svarar på frågor som rör juridiken, något Sofia tycker är väldigt kul.

– Det är jättekul, vi brukar ju prata om Nymo-familjen, alla vi som jobbar och Steffos fru är nu med i programmet. Jag har min man som också jobbar på TV4, Thomas Ritter är också gift med en på Nyheterna på TV4 så familjen växer. Vi ringar in fler och fler. Det är jättekul, hon är toppen som person och expert i våra program, har Sofia berättat för Hänt.

FOTO: TV4

Annons