ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sofia Geite bekräftar lyckan bland Nyhetsmorgon-kollegorna: ”Familjen växer”

28 sep, 2023 
Sofia Geite
Sofia Geite är en del av Nyhetsmorgon-gänget.
Under en intervju med Hänt berättar hon nu om lyckan bland kollegorna.
– Familjen växer, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Steffos förklaring efter gästens känga i NyhetsmorgonBrand logo
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

Det är minst sagt ett härligt gäng som programleder TV4:s morgonshow Nyhetsmorgon. En av dessa är Sofia Geite, 41, som kommit att bli Steffo Törnquists, 67, parhäst den senaste tiden.

Duon kommer bra överrens och sedan ett tag tillbaka är även Steffos fru Caroline Törnquist, 63, ett välkänt ansikte för TV4-tittarna. Caroline arbetar som familjerättsjurist och dyker då och då upp i programmet och pratar om olika ämnen som rör juridiken.

Sofia Geite om lyckan i Nyhetsmorgon-gänget

Nu berättar Sofia Geite om sina tankar kring att kollegans fru blivit en del av Nyhetsmorgon-gänget i en ny intervju med Hänt.

– Det är jättekul, vi brukar ju prata om Nymo-familjen, alla vi som jobbar och Steffos fru är nu med i programmet. Jag har min man som också jobbar på TV4, Thomas Ritter är också gift med en på Nyheterna på TV4 så familjen växer. Vi ringar in fler och fler, säger Sofia.

Hon fortsätter:

– Det är jättekul, hon är toppen som person och expert i våra program.

Därför syns inte Steffo Törnquist och hans fru Caroline i programmet ihop

När Caroline gästar är det inte Steffo som leder programmet, om det är någon regel kring detta är oklart men bokningarna har sett ut så att man inte valt att ha med Caroline på fredagarna när Sofia och Steffo sänder.

Annons

– Vi har aldrig haft henne som gäst en fredag men beslutet kring det vet jag faktiskt inte. Det kanske bara har fallit sig så. Men hon har aldrig varit med när vi har sänt och min man har inte heller varit med när vi har sänt.

– Jenny är ju fantastisk på att intervjua, men vi brukar se till att man inte hamnar där samtidigt. Precis som när pappa är gäst så är det inte Jenny som intervjuar honom. Mest bara för att man är ju familj, så det blir ju lite konstigt. Därför brukar vi se till att det är någon annan som intervjuar, just för att man är så nära, berättade Maja till Hänt då.

FOTO: TV4

Annons