ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maja Strömstedt om hennes bonusmamma: “Jenny är fantastisk”

25 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Jennifer Iversen
Jenny och Maja Strömstedt.
Jenny och Niklas Strömstedt lever ett riktigt bonusfamilj-liv.
I en intervju med Hänt berättar Niklas yngsta dotter Maja om relationen till Jenny och hennes barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Steffos förklaring efter gästens känga i NyhetsmorgonBrand logo
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

Den folkkära programledaren Jenny Strömstedt, 50, och artisten Niklas Strömstedt, 64, träffades första gången 2007 och deras kärlekshistoria liknar en saga. Niklas sprang fram till Jenny på gatan för att varna henne för fallande istappar, och det ena ledde till det andra och fyra år senare var paret gifta.

Maja Strömstedt om relationen till Jenny Strömstedt

Niklas och Jenny lever ett Bonusfamilj-liv. Båda två har haft relationer tidigare och har båda två barn från dessa. Jenny har tre barn från en tidigare relation tvillingarna Mika och Kitty, 21, och Vanna, 19.

Niklas å sin sida har sönerna Adam, 35, och Simon, 31, tillsammans med ex-frun Efva Attling. Efter relationen med Efva blev Niklas tillsammans med Agneta Sjödin och tillsammans fick de dottern Maja, 24.

Annons

I en tidigare intervju med Hänt berättar Niklas yngsta dotter om relationen till Jenny och bonussyskonen.

– Den är superfin, jag är så himla glad att jag har dem och vi är ju ganska nära i ålder. Mika och Kitty skiljer det tre år, från Vanna skiljer det sex år, så vi har ju växt upp ihop och man växer ju ikapp varandra i åldern när man blir äldre. Så vi har ju skitkul tillsammans, säger Maja och fortsätter:

– Jag är jätteglad att jag har fått en ny liten extrafamilj i dem, och i Jenny.

Så du har en fin relation till Jenny Strömstedt?

– Jaa verkligen, säger Maja.

Avslöjandet om Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon

Jenny är en mycket omtyckt programledare i TV4:s morgonprogram Nyhetsmorgon. När Hänt pratar med Maja hade hon precis medverkat i programmet för att prata om sin karriär som artist och låtskrivare.

Men det var inte styvmamman som intervjuade Maja. Vilket hon inte ser som något märkligt.

– Jenny är ju fantastisk på att intervjua, men vi brukar se till att man inte hamnar där samtidigt. Precis som när pappa är gäst så är det inte Jenny som intervjuar honom. Mest bara för att man är ju familj, så det blir ju lite konstigt. Därför brukar vi se till att det är någon annan som intervjuar, just för att man är så nära, berättade Maja till Hänt då.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons