ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Sofia Geite avslöjar flörten med TV4-kollegan: "Det slog gnistor"

21 sep, 2023 
Sofia Geite
Sofia Geite har haft en flört med en av TV4-kollegorna.
Nu berättar hon för Hänt hur det hela började med småprat vid kaffemaskinen till att paret idag är gifta.
– Det är det bästa som jobbet har gett mig om man säger så, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"Brand logo
Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"

Sofia Geite, 41, är en av programeldarna vi ser i Nyhetsmorgon varje vecka. Det är främst fredagarna som kommit att bli Sofias standarddag och vid sin sida har hon alltid Steffo Törnquist, 67.

Sofia Geite om romansen med TV4-kollegan: ”Slog gnistor”

Arbetet med TV4-programmet är något Sofia känner sig väldigt glad över, inte nog för att hon träffade kärleken Johan Edlund, 52, via arbetsplatsen. Det hela började med en flört vid kaffeautomaten.

– Jag tror att det slog gnistor för Johan såg mig vid kaffeautomaten och frågade om vi kunde ta en fika. Då hade jag precis lämnat en relation så jag var väl inte så där jätte... Jag visste inte hur länge jag skulle vara singel eller så där. Men vi tog en fika och sen bjöd han med mig på elitloppet på en travtävling. Jag hade aldrig sett trav i verkligheten någonsin när jag åkte med dit. Men sen så fortsatte vi hänga hela sommaren och så har vi hängt sedan dess. Först slog gnistorna för honom och sen slog de för mig, säger Sofia till Hänt.

Stora familjelyckan efter mötet på jobbet: ”Det bästa jobbet har gett mig”

Att Johan skulle komma att bli mannen Sofia sedan gifte sig med 2018 hade hon kanske inte anat där i jobbkorridoren. Idag har makarna även två barn ihop.

Annons

– Det är såklart det lyckligaste med barnen, det är det bästa som jobbet har gett mig om man säger så. Hade jag inte börjat jobba där så hade jag inte träffat Johan såklart. Så tänker man väl när man har fått barn att då har alla steg i livet en betydelse såklart. Det är fint, jättefint.

Hur är det att jobba på samma ställe som Johan?

– Vi ser aldrig varandra på jobbet för han jobbar på sporten och jag på Nyhetsmorgon så vi ses aldrig där. Han är ofta ute på olika arenor och så för att kommentera hockey eller friidrott. För oss är det nog skönt att man inte jobbar på samma redaktion. Vi har samma arbetsplats men inte på samma jobb.

FOTO: TV4

Annons